Tuesday, April 27, 2010

" Jalan-Jalan di Mid Valley "


Oit2.. check-check. tadi aku kemas-kemas barang aku. aku usha-usha skit ada gambar apa dalam kamera aku. then aku spotted satu kat gamba-gamba aku pergi midvaley sabtu lepas dengan kakak sulung aku and family dia. masa ni memang aku dah plan dengan belle nak pergi jalan-jalan dekat mid valley. then terjumpa pulak kakak aku. so apa lagi aku pau la dia makan dekat TGI Friday dekat the gardens. sebelah jek mid valley tu.

ni la family kakak sulung aku ( abang fyruz, arissa, kak shasha). batrish hilang kemana ntah.

kami ngah tunggu makanan sampai. time ni lapar gila. nasib makan kat sini kenyang gila babi la.

Si nakal nak mampos. batrish!

p/s: nak balik JB cepat nak usha tempat makan baru dekat jalan dhobi. dengar kata sandwish dia menarik eh? tunggu aku review ok!

3 comments:

Fathiah Farid said...

muke abg ipar ko dr jaoh nampak macam ady putra la plak..shhh, jgn gtau die..wakakak~

Nur -al- Ain said...

comelnye budak nakal tu. budak nakal selalu comel tau. saya nakal. HAHA ;P

Nikel Khor said...

awesome TGI

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails