Thursday, April 22, 2010

" Konsert Hujan - Passion "


Salam Khamis to all my readers! thanks for your support. cheih! macam artist pulak. so entry kali ni aku juat nak ajak korang ke konsert HUJAN. ini merupakan gathering untuk 'Raingers'. dekat sini jugak Hujan akan mengintroduce some new songs from new album. so sama-sama kita nantikan la! ok? lagi... dekat sini jugak Hujan akan launchingkan merchandise baru dan konsert ni jugak akan menjadi video klip salah satu lagu Hujan! jom jom jom!!!


Tarikh: 22 april 2010 (Khamis)
Masa: 730pm-end
Tempat: dataran MAEPS (Mardi). serdang selangor.
Bayaran: FREE!!

p/s: aku dan member-member aku dah semangat nak pergi sana! jom. meet me there!

No comments:

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails