Monday, April 26, 2010

" My PA: Corporate Photoshoot "


Salam tengah malam ahad. hari ini hari last aku kat rumah. esok aku dah pulang ke JB. so tak tau lagi la bila aku berpeluang nak balik rumah ni. bukan senang nak balik rumah. dekat JB kerja berlambak-lambak. tapi hati aku dah rindukan JB and JOHO. so sebabtu aku nak balik jugak esok!! yeayh!!

Kali ini aku nak masukan sedikit gambar PA aku masa dia fotoshoot dengan Jaggat hari ini. so if korang nak tau jaggat just click 'sini'. jom layan gambar PA aku jap. berkonsepkan corporate.





p/s: im gonna miss my PA..

6 comments:

Chopie said...

PA main fb tuuu....!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alahai...chomeyy nya PA...

Katak Ijau said...

a'a..
cutenyer PA.. :)

Sendra said...

ehem2..aku dah jumpa PA kau ni..PA cute camni siapa tak rindu ye kan??haha

LORD ZARA 札拉 said...

lawa!!!

Nabilla Riza said...

lawanyeee PA kamu!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails