Monday, April 12, 2010

" No Strings Attached "


Salam Isnin. as usual la. isnin-isnin ni aku meyahut seruan Project Alpha untuk story about " No String Attached ". if nak cakap pasal NSA ni memang banyak la. maksud NSA ni pon pelbagai. salah satu maksud NSA ni ialah apabila kita melakukan something tapi kita tak mintak pon pembalsannya. Atau, kita ada relationship dengan seseorang ni tapi kita still boleh dating dengan other people. " I am so glad there are no string attached with you, I just can be free and do whatever I want ". So apa pendapat korang pasal NSA?

Korang dulu-dulu penah jadi peminat fanatik N'SYNC? if tak korang pon, maybe kakak-kakak korang or jiran-jiran korang. if korang pernah dengar kakak-kakak korang or jiran-jiran korang pernah putarkan lagu seperti "bye-bye-bye" or "its gonna be me" sudah pasti diorang ada album N'SYNC yang bertajuk NSA! ye la masa zaman tu susah sikit nak download-download certain lagu kan? so mesti beli album dia. ( sebab kakak aku pon ada )

Tapi aku tak rasa Project Alpha nak aku story pasal N'SYNC. mesti dia nak suruh aku story pasal new W1GGY plans yang P1 lancarkan. modem ni lebih kecik dan lebih senang dibawa kesana kemari. dari modem dia yang dulu tu yang besar gedabak yang susah nak bawak kemana-kemana if takda soket. so sekarang P1 da ada portable punya modem. so mari kita usha apa yang P1 ni mengofferkan.

Ayat maut yang dikeluarkan oleh P1 - with no contract and no restrictions , Now you can have more internet fun anywhere, with no string attched!

contracts and no restrictions. Now, you can have more Internet fun anywhere, with no strings attached.
Plan-plan yang agak mencabar adrenalin aku ni.

So buat masa ni aku still mengunakan P1 modem yang dulu kala puna ( actually PA aku punya). aku wonder la. boleh tak kita tukarkan modem yang lama ni ke Wigget baru ni? if boleh lagi cun!! kasi up sikit. NO STRING ATTACHED!! Click for more details! CLICK CLICK!!
Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

p/s: connection internet mesti mau smooth baru syok berbloging!




No comments:

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails