Sunday, April 4, 2010

" Xia Xue @ xiaxue.blogspot.com "


Sini aku nak war war sikit antara beloger yang aku amat kerap usha! (tengah-tengah syok tengok anugerah bintang popular 2010 pon sempat usha-usha belog orang eh!) jom usha xiaxue!! femes bloger dekat asia pacific ni. bukan stakat negara dia sendiri, singapore tapi ASIA PASIFIC babe!! jom click address ni. click click... http://xiaxue.blogspot.com/

header si xiaxue ni.

antara gambar yang menarik.

about xia xue.

nah hambik kau! more than 20ribu hits SEHARI!!

p/s: aku nak hits banyak tu boleh tak? nanti aku nak menang anugerah beloger popular tahun depan dekat anugerah bintang popular. aku dapat kereta nanti aku jual and aku sedekah dekat viewers aku. ok?




No comments:

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails