Wednesday, May 19, 2010

" Adegan Seks Ustazah dengan Warden Sekolah Agama "



Salam geng. aku duk jenguk blog 'Darkbatman' aku terjumpa entry pasal ni. patut la sehari dua ni member-member aku kecoh pasal video 'Ustazah dengan Warden Terlampau'. rupa-rupanya memenag betol. siap keluar surat khabar lagi. aku mana tau. huhu. nak baca surat khabar pon susah sekali. nak dijadikan cerita yang ustazah ni mengajar di sebuah Sekolah Agama. ulang sekali lagi. Sekolah Agama. aku bukan nak burukan sekolah agama. tapi if cikgu yang mengajar tu pon dah kurang agama macamana nak mengajar anak murid dia. kan? aku bukannya baik sangat pon nak keluar kan kata-kata tu. tapi as a teacher kita kene jadikan diri kita sebagai contoh la kan. sebab yang muda-muda ni banyak belajar pasal kehidupan di sekolah selain dengan keluarga di rumah. so hati-hati la ye cikgu-cikgu diluar sana. baru je lepas 16mei. hari guru. macam ni pulak jadi yek. paling best boleh pulak diorang ni berasmara-dana dekat dorm pelajar. kesian pelajar-pelajar tu. tercemar tempat tidur diorang kan. huhu. so sama-sama kita renungkan ok. jangan la burukan nama cikgu-cikgu diluar sana. kerana nila setitik rosak susu sebelanga.

p/s: aku tak la sebaik malaikat and tak la sejahat syaitan. sama-sama jadikan iktibar.

14 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

adusss..cerita yg kurang enak didengar ni...sama2 lah jadikan ikhtibar

Carl Samsudin said...

betol kak. just sama2 jadikan iktibar ok.

Fathiah Farid said...

erm xtau la nk kate ape..
ni xfikir pjg ni..

paish said...

si zali pon cekgu sekolah agama..camaner tu carl?huhu

Diana Naubi said...

LOLz, LOLz, i br baca the artikel td kt paper semalam. hehe. malampau seh. siap ada 4 part u know. (-.-")

Carl Samsudin said...

aku rasa kan ni bukan ustazah la. mayb cikgu biase or bukan cikgu pon. just dia pakai tudng then akhbar-akhbar ni suka la nak labelkan as ustazah. nak lariskan apa yang diorang buat. kaddang2 akhbar ni takleh prcaya jugak..

yana: tu la siap ada 4 part lagi. moda2 jauhkan la dari i bnde cmnie. takot wooo.

LORD ZARA 札拉 said...

aku baca ni semalam kat blog seorang blogger~

sigh~

memalukan gua~

Carl Samsudin said...

Zara: harap-harap dijauhkan. tapi kadang2 jangn percaya tabloid ok!

MiSs FaiRlaDy JiM said...

semoga saya dan saudara mara yang lain dijauhkan dari ujian ini..

Anonymous said...

ksian jgk kat ustazah tu...dye sbg ustazah terlalu naif mempercyai lelaki..

Exora said...

Saya ada video aksi seks ustazah ini. ada 8 siri kesemuanya.. Sesiapa yang mahu boleh hntar email kat saya; onexora@gmail.com

APEACE said...

camner der 8 plak bukan 7 je ke...

Carl Samsudin said...

perlu ke video 2? tak kan. better tengok bende lain.

LyaNa HamzaH said...

mmg kadang2 tabloid ni propa lebih..tp dah namanya mengajar di skolah agama..kenalah ada imej yg lebih..sy dulu pon skolah agama..sume cikgu kami panggil ustazah..walopon ajo add math,,but still..benda2 gini menjatuhkan profesion perguruan itu sendiri..rasanya KPM kena lebih tingkatkan kualiti profession ini,jgn men amik jek yg x de sahsiah..hancuss lah anak bngsa..kena sul kat parlimen ni,,hahaha,,

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails