Monday, May 24, 2010

" Awak Busuk: Isu Noh Hujan "


.Noh Hujan/Noh Salleh.


Salam Isnin to semua!! Monday blues datang lagi. and korang pon semua muka still blur-blur. semangat-semangat la woit! huhu. ini kes semalam. before aku jalan-jalan ke Singapore aku sempat usha Melodi dekat TV3. then ada segment last skali talked about ada peminat dapat tandatangan artist yang tertulis 'Awak Busuk'. peminat perempuan itu berkemungkinan berasal dari Unisel. tau kan siapa artist indie yang dimaksudkan? siapa lagi if tak bukan NOH HUJAN.

Bagi 'Raingers'. maksud aku true Raingers mungkin akan tau siapa yang betol and siapa yang tak betol. Raingers sendiri dah tau yang Noh ni memang kepala gila. kadang-kadang apa yang dia buat itu untuk gurau-gurau. main-main untuk menghiburkan Raingers. tapi kes kali ini pelik betol budak perempuan itu. aku rasa sangat annoying if nak report sampai ke melodi. kurang perhatian masyarakat ke perempuan itu? before laporkan better la dia tanya kawan-kawan ke family ke perlu ke nak lapor benda macam itu. setakat 'Awak Busuk' pon nak kecoh-kecoh. pernah je Raingers yang lain dapat lagi terok. tapi rileks jek sebab Noh memang suka main-main macam itu. so if korang nak layan Hujan or nak pi tengok concert Hujan lenkali hati kena tabah la. setakat nak kene macam itu pon nak report-report better korang duk tengok concert Jom Heboh. selamat sikit. betul tak?


.Twitter Noh Hujan.

p/s: ko ni pon satu Noh. dah tau pelajar universiti sensitif, jangan la tulis benda-benda gurau macam itu. lain kali tulis la awak ni kiut macam fasha sanda. ko rasa macam tu dia report tak?

23 comments:

**suzenisme** said...

gua pon tgk gak melodi.
isk. xde isu pon.
kecoh aje lbh.

masturah idrus said...

ades... sy rase mesti gadis tu dah wat student U die rase malu giles! bende kecik pun nk besar2 kan..
macam bdk kecik balik dr tadika plak "mama, die kate adik bucuk" smbil mennagis.. haha

Carl Samsudin said...

alaa. kadang-kadang awak busuk tu kan macam gurauan manja2. kan? tak yah la nak kecoh. memalukan je la. memburukan student unisel lagi ada la.

Fasya Abdy said...

erm..mybe dye sensitif sgt...melodi pon same...tp klw sy terasa pon xreport sbb lagi malu diri sy ade la..ish3...
sbb tu jgn tksub sgt dgn artis ni..ish3

Yatre Hayati said...

maybe dia bukan kawan ngan noh hujan..jadi dia x biasa kowt lawak cam tuh...

Carl Samsudin said...

betol la. ala. kawan2 biase la kan. noh hujan tu perangai dia cakap lepas. macam M.Nasir.

MiSs FaiRlaDy JiM said...

harharharharharuuuuunnnnn!! boleh masuk QUEEN LAWAK lah that gurl..
ngarut jer..report assignment banyak tak nak buat..pergi report melodi lak aiii..

MiSs FaiRlaDy JiM said...
This comment has been removed by the author.
trex kiut said...

LOL, klaka siott ..

Carl Samsudin said...

kurang perhatian masyarakt itu.

haninie(이 종현) said...

girl tu buat statement menjatuh kan diri sendiri bhak~ wth..

Carl Samsudin said...

period.

ekin said...

noh kne pkir gak x sume bole trime nan cre dy..dy dh artis kne la jge skit cre percakapan..

fieqa said...

budak 2 poyo je..
noh da best :)

Aus MeLankoLik said...

hahaahk , ni kes sensitif la ni , hahahak . tak dapek den nolong ,

Carl Samsudin said...

biarkan melodi je setlekan. melodi kan hebat bab2 pergaduhan ni kan??

Anonymous said...

word of advice... b4 u wanna meet any1 plz do take some mints, tic tac, clorets or whtever... i mean if u thnk ur breath doesn't stink plz the person standing/sitting besides u or could be ur body odor plz use some deodorant... i know thr some girls who thnk they x hv tht prblm but they do actually. face the music at least noh is being honest with u.

FatinSyahirah said...

macam-macam hal. hadoi.

budak _kecik said...

noh as always like that..ok je masa dia perform kat dublin..boleh lepak sama2..siap nak sign atas dahi I..
be sporting la:)

hatasinchi said...

Org kata takleh gurau duduk surau....itu kalau ko kat luar surau...kalau yang niat bergurau tuh duk dlm surau nak bergurau camtuh lagik?

Same goes as Noh, die bukan dikelilingi Raingers tapi normal fans...guna otak la sket sebelum bertindak...x semua org leh terima Bro.

Peace no war!

Anonymous said...

Jadikanlah Rasullulah SAW sahaja sebagai idola... buang mase je nak jadikan artis ni idola, mase kat akhirat nanti takdenye artis ni nak bagi syafaat kat kite, Rasulullah SAW shj yg mampu bagi syafaat...

bukan peninat mana2 artis said...

"Anonymous Anonymous said...

Jadikanlah Rasullulah SAW sahaja sebagai idola... buang mase je nak jadikan artis ni idola, mase kat akhirat nanti takdenye artis ni nak bagi syafaat kat kite, Rasulullah SAW shj yg mampu bagi syafaat..."

Aku sokong... itu bukannyer bergurau.. itu menghina namanya.. pegi "jahanam" la ko noh..

secret said...

blajar tinggi dah. macam mane la dia nk masuk dunia pkerjaan nanti ye yg konfem sah2 kejam. hhaha ayat 'awak busuk' pon xleh terime.hahaha tekanan sikit pn xleh nk tahan.haha student u mane tu? persediaan kekuatan mental kurang la.
ade hati nak mengorat awek arab? Aku ade petua baik punyer

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails