Monday, May 17, 2010

" Berjaya Besarkan Image "


Finally aku berjaya besarkan image. tapi aku rasa image-image ni keterlaluan besar pulak. ke ok je korang rasa? if satu dua gambar ok la kot. if banyak-banyak gambar memang pening jugak kepala kan. btw thanks to 'RIHONEY' sebab meng'linkan' belog 'ARNI YUSNITA' untuk aku dapat membesarkan gambar ini. thanks alot! jasa mu amat ku hargai!

Kali ini aku nak try uploadkan gambar-gambar yang aku rasa best. (prasan). huhu. jom layan.

Photobucket



Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket

p/s: macamana korang rasa?

10 comments:

petisuara said...

macam besa sgt la pulak aku rse..yang gmba due budak kecik 2 tekejut aku bile scroll bawah besa sgt..yg lain ok kot

siapekah aku ? said...

WAW !!! BESAR NYAA

Carl Samsudin said...

oraite tak size gambar? huhu~

Carl Samsudin said...

2 la. satu 2 gambar ok la kot. 2 budak asli la..

ChUcK SaGaCiOuS said...

haha...puas tgk dowh...
psnie aku nk bsrkn gmbr
kasik bole scn lubang
idung de ape pn bole nmpk...
haha

Fathiah Farid said...

aja la saye carl! sy pon duk cari2 mcm mn nk besarkan image..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

huhuhu...it's take time to load...dah 10 minit, tapi gambar still tak keluar semua...

mR.hoho said...

aku rasa better like this, more like photoblog =P

p.s. ko amek gamba budak tuh ke ko snipe dia (2nd pic dr bawah)?? aphal expression gitu haha

Carl Samsudin said...

chuck: puas eh? hehehe..

fathiah: boleh je nak ajarkan. pergi la ke link yang carl buatkan tu. carl belajar dari situ je la.

ibudamia: lama nya. carl buat sekejap je kak.

hairie: aku pon rase better cmnie. aku ajak dia bergambar. tapi dia nak marah aku pulak. so jadi la gamba macam tu. hahaha/

Yatre Hayati said...

hahaha..besarnya !!! tapi kalo gmabar chnatek besar pown takpe??

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails