Thursday, May 20, 2010

" Eyriqazz.com "


Salam petang khamis. tengah-tengah hujan yang kesejukan dekat johor baru ini aku nak buat entry special sikit la untuk seorang blogger yang meningkat naik and laris macam pisang goreng panas. siapa lagi kalau bukan 'EYRIQAZZ'.

if korang pergi ke belog dia mesti akan nampak header dia ni. dia cukup kagum dengan GTO. great teacher onizuka. almaklumla tuan punya badan tu seorang cikgu. (btw bila eyriqazz nak tukar header ini? tak smart la potong macam tu je kan .blogspot tu. mentang-mentang la dah .com).


Terus terang la aku cakap. selain Hanis Zalikha yang menginspire aku nak menjerumus dalam dunia bloging ini, Eyriqazz merupakan idola aku masa aku awal-awal bloging ini. aku tengok dia naik slow-slow sampai dah kemuncak dah sekarang ini. ingat lagi awal-awal dulu dia buat post pasal Hanis Zalikha. meletop-letop belog dia. terus mencetuskan minat untuk aku tubuhkan belog aku sendiri. aku tabik spring la sama si Eyriqazz ini. dari sikit dia punya followers sampai dah nak cecah seribu dah sekarang. dengan hits blog dia memang terbaik. dalam seminggu dua ini aku perhatikan hits blog dia meletup macam volcano dah. tak percaya jom usha!

aku rasa dalam seminggu dia boleh cecah 10,000 hits. gempak tak gempak?

If korang pengunjung setia belog eyriqazz ini mesti korang perasan pelbagai jenis entry and permainan yang Eyriqazz ini buat dekat belog dia. contoh macam 'panggilan hangit', 'tips-tips blogging', 'entry hangit', 'terjah', dan banyak lagi. Eyriqazz ni selalu jugak menang hadiah hadiah dari nuffnang. dengar cakap total hadiah dia dari nuffnang dah nak dekat RM9k. betol tak betol tanya eyriqazz sendiri ok.

Btw. korang mesti pernah dengar pasal 'Projek Alpha' kan? sekarang dah masuk musim ke 2 dah. nanti mesti ada musim ke 3. so aku macam nak jek si Eyriqazz ni jadi peserta musim ketiga. (macam buat manifesto pulak rasa). haha. korang yang kenal Eyriqazz ini mesti tau dia macamana kan. ramah tamah dengan semua blogger. kita tanya dia sepatah nanti dia jawab berjela-jela yang memuaskan hati. itu yang kita nak. nak-nak aku ini baru ikan bilis je dalam bloging era ini. so jom sama-sama kita vote untuk eyriqazz nak untuk next guest Project Alpha. just click 'Vote for Eyriqazz' - need to register ruumz and click like.

p/s: malam ni lepak dengan 'famili' JOHO.


10 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

akak pun suka baca blog dia gak...peminat setia lisa surihani tu...

Carl Samsudin said...

jom vote dia kak. nanti boleh tengok dia dalam project alpha musim ke 3!

Eyriqazz said...

thanks a lot carl..terharu...huk3..by the way,saya bukan cikgu...hik3 lagi...header dlm proses..dah minta somebody buatkan...mungkin bulan dpn baru tukar kot..

apapun,thanks a lot carl..tak sangka ada juga yang menghargai..baru jer plan nak meninggalkan dunia blog tidak lagi..terhenti seketika niat itu ditambah ngan entry carl ni...

terimakasih carl sekali lagi
entry carl saya sukai
teruskan usaha teruskan berblog lagi
psst,tukar template kasi mengancam dan ummph sejuk memandang mata ini

joegrimjow said...

ku pon konpius apa jenis pekerjaan yg kerja skrg
bukan cg... urmmm

gto, kerja ape??

Cik Norfa said...

yela..tak silap abg gto kita ni bukan cikgu..wife dia yang cikgu..

dah vote utk dia..
meletopr jugk la blog carl ni sebab buat entry psl org fofular..hehe

NURUL said...

kagum gak dgn bro tu. tgk follower dia makin meningkat

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

wife dia cikgu~

dia bukan Carl~

=)

Carl Samsudin said...

owh. baru tau wife dia yang cikgu. ok pembetulan. wife eyriqazz yang cikgu ok! sekarang baru faham! sorry eyriqaz!

*∽ IZAN ∽* said...

ha ha ha.. seb baik baru lepas sambut hari guru.. kalau tak sampai sudah ingat GTO tu cikgu hu hu hu.

Setuju lah.. mmg tengah melotoppp sekarangg ...best bestt!

Sharinginfoz said...

memang beliau sangat terkenal juga sekarang... tengah meningkat, suka masuk contest....

Jom Pizza Tesco

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails