Wednesday, May 5, 2010

" JOHO 01 infant.ri "


Salam pagi Rabu untuk semua!! korang dah breakfast dah pagi ni. if belom lepas ni pergi ok. so before korang pergi tu meh duk baca sikit promotion pasal baju JOHO 01 infant.ri untuk kanak-kanak!! menarik dan chomel. if korang ada anak or anak sedara ke. cuba la dapatkan ok? tak menyesal. kualiti terbaik!!


Pihak JOHO telah membuka pre-order online untuk siapa-siapa yang berminat untuk mempunyai baju JOHO 01 infant.ri ini. ingat. baju ini LIMITED. siapa cepat dia dapat. aku taknak jadi macam kes baju JOHO 01. dah habis baru nak tanya-tanya mana nak dapatkan baju JOHO. so apa lagi! grab it la!!! tak rugi.....


Bagi online purchase, the price of the infant.ri tee berharga RM 25 (excluding postage). the normal price for tee is RM 27. bagi siapa yang berminat nak order melalui online sila emailkan korang punya nama, mailing address, contact number, size and quantity ke johobaru@gmail.com

The size for the tee are:
  • S (1-2 years of age)
  • M (3-4 years of age)
  • L (5-6 years of age)

Koleksi tee JOHO infant.ri juga boleh didapatkan di JOHO concept store dan kedai-kedai terpilih dalam bulan May nanti. selain dari tee ini anda juga akan mendapat freebies.!! lets!

p/s: JOHO concept store semakin menampakan seri. anda tau dimana? tungguu..

3 comments:

cik yaya said...

chubbynye budak tuh..tlg cubitkn boleh

Carl Samsudin said...

ok.. nnt carl cubitkan ok!

cik yaya said...

tolong culik lah kalau mcm tuh

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails