Sunday, May 23, 2010

" Konsert Double Trouble di Johor Bahru "



Salam ahad. korang mesti tau kan pasal konsert Double Trouble ( Search and Wings) ini kan? last month diorang buat dekat Kuala Lumpur. sekarang turun ke Johor Bahru. siapa tak kenal Search? Wings? Amy? Awie? betol tak. diorang ini semua lengend untuk seni music Malaysia. bukan senang nak pi konsert-konsert macam ini. jom kita pergi ramai-ramai. aku mungkin akan ke sana. ha! pasal siapa-siapa yang nak tau pasal JOHO. and nak kenal orang-orang dibelakang tabir JOHO jom ke sana. dianggarkan 70% orang-orang belakang tabir JOHO akan ke sana. if korang pakai tshirt JOHO lagi cun! jom kesana! bawak kamera and barang-barang yang best. kita enjoy and rakamkan pengalaman hidup bersama Search and Wings. JOM!!

p/s: aku wonder sikit la. kenapa ada "all seeing eye" dekat situ? ada kaitan dengan search ke? tak mungkin. jom sama-sama gali....

2 comments:

Nudabuffy said...

bestbest citer Shrek.. saya bagi 5 bintang

ZADE said...

Waaaa....kalu aku tak baca ko punya entry ni sumpah aku tak tau Double Trouble nak datang JB!! Huuu...wonder if tiket ada lagi ke tidak. And apa spesel-nya kalau ge dengan JOHO?
BTW, workshop JOHO this weekend tu sudah kujoin. Thanks to you.

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails