Friday, May 14, 2010

" LOMONATIC - JOHO analoguefreak "


Salam Jumaat semua!! korang dah plan apa nak buat weekend ni tak? if belom and ada masa jom la usha facebook ' LOMONATIC - JOHO analoguefreak '. meh sini aku linkan group facebook ni. just click 'sini'.


Group ini ditubuhkan untuk para freak lomography and analogue camera especially in johor. but if korang dari tempat lain pon boleh jugak. macam aku. kuantan pahang beb! haha. Group ini akan buat outing beramai-ramai bagi lomo and analogue lovers tak lama lagi. so sama-sama kit tunggu ok. and if siapa-siapa ada koleksi gambar-gambar dari lomography yang terbaik, sila-silakan la post ke group ini. kita sama-sama share. oraite? ok la. malas nak story panjang. nak bergegas ke masjid ni. jumaat owh jumaat! hehe. LOMOGRAPHY! cun!

p/s: malam ni ada junksale/part@eats and beats/static jamming. mana satu nak pegi?

7 comments:

Nabilla Riza said...

oh goshh.. bestnya event2 ni!

Nur Qashilla@Yaya said...

yup...sgt besh.....JOHO rawk...
p/s: carl, blanje aku lomo 1..hehehe..;)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

junk sales tu kat mana?

zulkbo said...

salam bro..
tembak janagn tak tembak
mungkin mengena..ha ha.
la la la

Carl Samsudin said...

Nabilla: yup!! best2. style lomo!

Nur: nak belanja lomo? aku pon takda lomo la. hahaha. beli la. murah jek. dalam rm300 dah dapat!

ibudamia: junksale tu dekat jalan dhobi. depan thats cafe.

zulkbo: yeayh! tembak2!!

syamimi said...

ko org pahang ek?
byk ke bdak phg yg berlomo?
aku phg jgak, tp berlomo kat melaka sbb ak blaja situ.
aku skang tgh mengeksperimen tlr pnye lomo. blackbird, fly. msih xpham. extra lens pun tade. diana f+ cambest je ade lens... ceh~!

Carl Samsudin said...

aa. orang kuantan pahang. tak tau la sana ada ke tak berlomo. aku sdy jb skung. so more 2 jb la. huhuhu. lomo best! jom ke JB!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails