Wednesday, May 26, 2010

" Megan Fox's been Transformed "



Korang mesti peminat tegar cerita Transformers rite? mesti tertunggu-tunggu bila Transformers 3 nak keluar kan? sabar. sekarang baru process nak pilih pelakon untuk Transformers 3. ada peminat Megan Fox tak? a.k.a Mikaela Banes. malangnya la korang. Megan Fox tak layak nak jadi Mikaela Banes dah kali ini sebab director dia, Micheal Bay dah sacked dia sebab isu berat badan yang dah nampak macam orang sakit. too skinny and unhealthy.

.zaman super duper HOT Megan Fox.


.Megan Fox as Mikaela Banes.

Korang tau tak siapa yang bakal ganti si Megan Fox ini nanti. mungkin ada yang kenal and mungkin tak. Siapa-siapa peminat fanatik Victoria Secret's Fashion Show mesti kenal minah ini. bukan Miranda Kerr, bukan Alessandra, bukan Andriana Lima. tapi Rosie Huntington!! yeayh.. Rosie ini kira Angels jugak dalam Victoria Secret. plus boyfriend dia Jason Statham (transporter). mana tak meletop kan?.

.Rosie in VS Fashion Show.

.Rosie Huntington.

p/s: korang rasa Rosie ini good replacement for Megan??

8 comments:

ohmywtf said...

nice! but abit too tall for the guy??

kak ina kl said...

salam ziarah dari akak..hemmmmm omputih lawa ek..psl mereka senang nak ubai suai kot..

NokiaDream said...

ala..x best la camni..megan fox seksi..hhu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

cun sehhh...kurus kerempeng...

Dilakochan said...

Rosie ni cm x ckup sexayy mcm
Megan fox ar.
Hihi

Carl Samsudin said...

tapi. carl suka jek Rosie ni. sebab carl layan victoria secret. huhuhu~ nnt la sama2 kita tengok macamana penangan rosie ini ok?

el said...

body rupa paras mmg terbaik
tp tgklah caner lakonan rosie tu

wahhh x sabar nak tgk transformers 3
mmg fanatik giler
ohhh my optimus

RazFiRa said...

megan fox lebih exotic

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails