Wednesday, May 19, 2010

" Miss USA 2010: Muslim Girl/Stripper ? "


Salam Rabu to all of you. harini aku nak berstory sikit pasal Miss USA 2010 weekend lepas yang dimenangi oleh 'Rima Fakih' 24. before dia menang Miss USA ini dia merupakan Miss Michigan USA pageant on September 2009. so Rima Fakih ini akan mewakili USA dalam Miss World akan datang.




Yang bestnya pasal Rima Fakih ini, merupakan anak kelahiran Lebanon. famili dia merupakan kaum shi'a Islam. tapi dalam usia dia 6 tahun dia berpindah ke New York and membesar disana.

gambar terbaru Rima Fakih as Miss USA 2010.

Rima Fakih with Evening Gown.

Nama je Islam tapi mengikut gambar-gambar yang tersebar luas di internet. Rima Fakih ini before menjadi model dia merupakan stripper yang hangat di kelab-kelab malam sekitar Michigan pada tahun 2007. saksikan la gambar-gambar Rima Fakih ni as Stripper before dia menjadi Miss Michigan and Miss USA.

" i will do anything for money-money-money"

pole dancer.

p/s: Rima Fakih was the first Arab American, Muslim or immigrant to win the Miss USA. what is your opinion?

7 comments:

ohmywtf said...

omg...izzit for real??

shukjessa said...

dok amerika ape nak heran, free country. malaysia ni kalo ikut jejak sama, abeh dah gadis2 melayu

Carl Samsudin said...

ohmywtf: try to google it dude!

shukjessa: aku rasa ni semua conspiracy amerika terhadap islam.

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

rosak2...tapi macam dah tak heran pun ...

fauzuskamaruddin said...

ade jugak terbaca psl ni kati internet...geleng kpla kasi pusing juga ada...mmm...skrg sume dah x betul...sume islam pada nama shj...tp nak buat sesuka hati tk ikut agama...janji diorng happy....nau'zubillah...skrng agama lain byk merasuk minda org beragama islam dalam diam dan tanpa disedari..mintak dijauhi...

MiSs FaiRlaDy JiM said...

semoga dijauhkan daripada diri sendiri saudara mara kite semua...

budleee said...

if i am not mistaken..

kat US, byk org2 yang namanya, spt arab which is normally islam, tapi dia org christian atau free thinker..

mcm lebanese people (org lebanon) memang ramai yg christian pun, mcm kat Egypt juga..

jika kita baca pendapat pakar islam yang lain, a name is just a name, tak semestinya kena tukar baru di namakan islam, nama tu supaya memudahkan kita mengenal saudara baru..

ade satu perempuan nih, dallas cheerlead kot, tak silap, org iraq ker iran, yg lari ke USA bila negara dia org mengalami revolusi islam semula..

hak dia dn tuhan, moga kita yg lain masih lagi ingat pada dia..

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails