Thursday, May 27, 2010

" Panglima-Panglima Garang Taman Negara "


Salam Khamis!! esok cuti wesak da kan? best gila. aku memang plan nak balik kuantan coz rumah aku dekat putrajaya dah takda orang. the whole family pergi bercuti. tinggalkan aku. sakit hati jugak. tapi bersabar je la. next time aku follow!!

Korang ingat tak 2 minggu lepas aku pergi photo-camping dekat taman negara? dengan photographer terkenal Din Arshad. if korang belom sempat baca entry aku pasal taman negara tu. nah click 'sini'. so entry kali ini aku just nak tunjuk gambar group aku masa kat sana. diorang ini semua photoG yang hebat-hebat. jom layankan 3 keping gambar ini! *dengan baju facebook Taman Negara*.

.We are from JOHO.



.dari kiri - Falique.Reez.Mayon.Kukubesi.Carl.Tepet.

Diorang ini memang hebat berphotography. agak terkenal la dalam Malaysia ini. atleast aku dapat join diorang pon aku dah cukup happy dah. timba pengalaman sikit-sikit. lama-lama jadi bukit la kan. so korang nak tengok tak hasil photography dari geng-geng aku ni? jom!! aku kasi link ini.


p/s: Statik, Plaque of Happiness and The Bluebirds dekat Stadium Darul Makmur Kuantan Pahang sabtu ini. jom!

5 comments:

Yatre Hayati said...

eh da ada butang read more???

Carl Samsudin said...

hahaha. baru berjinak-jinak pagi tadi. ok ke tak? or menyusahkan eh?

petisuara said...

xpyh r read more weh..lg sng aku nak scroll down kalo ade cte telepas

Carl Samsudin said...

nak jimat space weiyh.. hehehehe. read more ni cam best jugak. macam DARKBATMAN.

ZADE said...

Ko punyer gambar memang cun giler. Aku respek. Jeles pun ada...sebab kamera sendiri dah rosak, tak mampu lagi nak beli yang baru dan aku pun memang minat nature photography. Hu hu... Apa jenis kamera yang ko guna...?

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails