Monday, May 31, 2010

" Pemandu Wira yang Macam Ci**i "

Salam Isnin untuk semuaa!! sorry aku lama tak update blog aku. jumaat, sabtu and ahad aku dekat kuantan. ada kerja sikit nak kene setlekan. so hari ini aku berlintas langsung dari skudai. huhuhu. and pada siapa-siapa yang aku tak sempat nak linkan lagi. aku AKAN linkan korang dekat belog aku arini ok. harap maaf. lambat. aku tetap sayang korang. so pagi-pagi ini aku nak lepas geram sikit dengan pemandu-pemandu kereta yang macam ci**i ini. *depan mata aku, minggu lepas*.

Apa kene mengene ada Hentak Belipat dalam gambar ini?



Kes ini jadi minggu lepas. hari Khamis. time tengahari. aku, Hentak Belipat and Petisuara ke Jusco Bukit Indah JB nak cari barang sikit kat sana. masa aku nak cari parking untuk kereta aku. ada satu kereta wira ini dengan confident jek belok kiri nak masuk parking. sekali DUMM!!! melepek dekat bontot kereta Toyota Estima. dengan slumber dia reverse balik and cari spot parking yang lain. panas jugak hati aku time tu. men langar and tros lari. ini tak boleh jadi. aku turun je kereta aku terus capai camera aku. terus snap-snap-snap!! gambar Estima and Wira tu. terbaik!!

.Even tak teruk mana pon. tapi still sakit hati kan?.

.kereta wira. belah kanan depan yang saup Estima.

.ini la kereta tu!. JGU 9056. (seorang lelaki and seorang perempuan).

So. kepada pemilik kereta Toyota Estima. sila cari kereta wira JGU 9056 ini ok untuk minta ganti rugi. if dia tak lapor dekat balai polis. kasi saman dia. terbaik!!

p/s: masalah-masalah-masalah.

18 comments:

petisuara said...

hahaha..ini tebaik siap ade no plat lg

hentakbelipat said...

hahaha...jap lagi mamat tu carik kau tau la

kluxorious said...

terbaik!

kereta dah ok?

Hidayah Ismawi said...

ahaha.. ni buat pengumuman khidmat masyarakat ke ni? bagus..

patut hari tu tinggal nota cinta kat windsheild dia.. "Kereta anda telah dilanggar oleh kereta wira JGU 9056" ..manalah tau ..pemandu estima tu bukan pembaca blog ..hehe

Carl Samsudin said...

Dia nak cari aku nak kasi duit best gak. hahaha. aku menegak kedadilan sebab kereta aku tengah bermasalah. so jadi apapa yang melibatkan kereta ini memang aku sakit hati jugak!!!

klux: kereta i belom ok la. semalam balik jb pon bawak 70 jek. semput habis. stress dengan masalah!

hope siapa yang tau kreta estima siapa 2 kasi tau la tuan dia ok! lupa nak letak notes kat estima 2 time 2...

Dyna Yvonne said...

hehehe...
jejaka prihatin~
^_*

.::WaNiE::. said...

woii sedap hati dah langgar lari jek gituu

bagus bagus patut ko tinggal nota beb kat wiper org tu

encHIx laNDax said...

Terbaik!!!anda seorang yg prihatin!!

nurul nadia said...

haha..no plat ni kalau tikam menang ni..kete wira ni mcm sedara aku je..t ak check..

Carl Samsudin said...

hahaha. segala jenayah didepan mata aku akan report!

Carl Samsudin said...

hahaha. segala jenayah didepan mata aku akan report!

♥M.I.A♥ said...

kenape tak tulis note kepada pemilik estima tu? bdw, thanks kerana melawat blog saya. =')

SD said...

memang berniat berkobar2 nie.....aku aritu moto langgar kereta gen2, remuk pintu kete tu n hancur kepala depan moto tu tp boleh jalan lagi, sayang anset aku xda kamera......huhu...yang best moto tu ada semangat nak gerak walau dah remuk.....

Baca entri aku pasal contest mister potato

kluxorious said...

redmummy yg interview azwan ali tu pakai baju MNG yg sama ngan klux pakai masa kat Siren's Nite ari tu except that hers was red. LOL

YobSumo said...

bagus bagus!

Carl Samsudin said...

thanks semua!!!

klux: redmummy minat klux kot~~

ZADE said...

Woit...datang Jusco Bkt Indah eh? Tak sound pun. Heh...rumah hakak dekat situ jek. Takat jalan kaki memang ler jauh. Hu hu.

Anonymous said...

hahaha...jap lagi mamat tu carik kau tau la

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails