Tuesday, May 4, 2010

" Rahsia Besar JOHO: Volume 2 "


Salam selasa, salam tenghari semua! apa lunch korang tenghari ini? sorry aku busy sikit lately ni. tak sempat nak pergi terjah tempat-tempat makan baru. aku busy dengan memikirkan masalah-masalah. settlekan barang-barang.

So aku nak sambung entry aku semalam. clue-clue rahsia besar JOHO. jom layan gambar-gambar yang korang boleh main teka-teka.






Korang dah tengok teaser baru JOHO Concept Store? if belum jom click 'sini'!!

p/s: kelengkapan nak pergi taman negara dah siap ke belum?

2 comments:

Dilakochan said...

Teaser JOHO Concept store, sempoi & menarikk!

Jap, vespa atas tu ensem..
Mcm vespa jobot si Enol je HAHA

Carl Samsudin said...

memang pon!! JOBOT tu!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails