Monday, May 17, 2010

" Ribut at UTM "


Salam isnin. monday blues. pagi ini aku tidur best gila. hujan renyai-renyai dipagi hari. memang syok bantai tidur. tapi nasib baik tak terlajak sangat tidur. so semalam antara hari yang teruk UTM dilanda bencana alam. ribut kuat gila petang semalam. dalam pukul 5 petang semalam. masa tu aku dalam lab. nak keluar makan tersangkut dengan hujan yang kuat gila. so dalam pukul 630 petang hujan dah berkurangan dah. so aku apa lagi la. terus masuk kereta nak keluar utm. cari makan. sekali aku nampak pemandangan-pemandangan macam ni. ngeri jugak!!


tumbang (dipanah petir mungkin) - laluan dari pondok guard lama menghala ke masjid. naik bukit.

di sebelah masjid.

di antara padang utm dan tasik.



ini paling dasyat! tercabut dengan akar-akar. diantara fksg and fab. gila ngeri! kalau la ada kereta or manusia kat bawah tu. tak ke naya. nasib baik time cuti sem and hari ahad. takda orang sangat.

If siapa-siapa dalam UTM korang mesti perasan kan if korang drive kereta or menunggang motor. jalan-jalan dalam utm ni dah penuh dengan daun-daun and ranting-ranting kayu. bahaya tu. boleh buat jadi kemalangan lain pulak nanti. pagi ini pon masih penuh dengan kayu-kayu and ranting. hope pihak utm bersihkan dengan segera ok. thanks!!

p/s: selamat memulakan hari dengan baik! minggu yang tebaik! wachhaa!

18 comments:

Fathiah Farid said...

uiii....bahayenye!seb baek xde org..
UTM mn ni?

Carl Samsudin said...

UTM skudai. JB.

NiZaM Limited said...

Mak aih..sampai pkok tumbang. ganaz btol ribot tu. seb baik tak tsunami. =p
ttp sume student kat sane dah balik kg kan. seb baik.fuhhh..

Carl Samsudin said...

rasanya semua selamat kot. huhu. kuat la ribut semalam. bahaya2!

kluxorious said...

uishk dahsyat gak sampai serekah akar pokok. gila kuat angin.

Carl Samsudin said...

Joho concept store takda apapa?

dyea irdina said...

sama la umah aku kat kangkar pulai pun awning umah melayang2 nasib tak jatuh kat utm...hahah

shazika said...

gier ah
bahya tu
carl,
kau tlg la bersihkan utm tu

cikgadis konfiuss said...

woooooo?

dasat juga? huu

sebelum ni ada 7 komen aka makian. psttt! sy x memaki la... hihi :p

Carl Samsudin said...

makian tu comment la. huhuhu.

cikgadis konfiuss said...

iya tauuu..saja buat2 konfiusss
:p

ohmywtf said...

wow..luckily nobody get injured!

+akufobia+ said...

OKOK.orang PHB,buat kerja.go.

zulkbo said...

salam..
alamak bro
leh jadi reporter
campus ni..he he

Carl Samsudin said...

repoter UTM. huhu.

.Anna. said...

makkk aihhh. teruknya! tak pernah tengok teruk camtu kat utm. uhuh

SD said...

Thanks carl update pasal UTM kat aku...(ye...ye je)...I love UTM...huhu

putra said...

tahun 2010 aku ada kat sini...tp kenapa aku tak tahu pun ada ribut mcm ni kt UTM..hehehe

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails