Wednesday, May 26, 2010

Shahir AF8 Kebahagian Dalam Perpisahan


Tiba-tiba aku nak buat entry gedik kejap la. hahaha. buat entry pasal Shahir AF8. boleh tak? mesti korang kata aku tak macho kan? alaa. saja-saja je aku nak share before aku nak balik bilik tidur. aku nak kasi korang link untuk download lagu Shahir AF8 ini sekali. kadang-kadang layan boleh masuk jugak. jom!!



Sambil layan lagu ini mesti korang nak sing along sekali kan? jom apa kata aku kasi lirik lagu kebahagian dalam perpisahan sekali. terbaik la kan. kita main karoke-karoke dekat belog aku. mesti korang suka kan. nak-nak gadis-gadis. minat gila dengan Shahir ini. jejaka berusia 22 tahun yang ber'braces'.


Shahir AF8 – Kebahagiaan Dalam Perpisahan

Tak perlu ucapkan sepatah kata
Kerna lantang terbaca dari muka
Kau dan daku sudah tiada
Keserasian di jiwa
Mungkin magisnya sudah hilang

Tak perlulah kita mencuba lagi
Betulkan kesilapan perhubungan ini
Bila setiap perbincangan
Menjadi perbalahan
Manakah agaknya cinta pasti

Chorus:
Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar di sinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur


Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama oh semakin rekah
Menimbulkan tanya, apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan..


Usah titis air mata kau tangiskan
Ku dah cukup menampung selautan
Begitu lama ku pendam
Tapi hanya berdiam
Kerna cuba menafi realiti
(ulang chorus)
Kebahagiaan.. dalam perpisahan..

p/s: even aku tak tengok pon AF8 ni. tapi aku tiba-tiba rasa layak jugak Shahir ni memang. suara dia mantap. boleh fight Mawi la kot. kan?


4 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

akak pun tak layan AF...tetapi suka jer kalau shahir yg menang...pakej lengkap...

❤pupel❤ said...

setuju..tak layan af..tgok final je sbb tau lagu2 dye sedap2..hikhik.. masa buka je tb dah ckp dah shahir menang walaupon masa latihan sensara dye kene tekan perot..hakhak..shahir mang besh la..lagu pon..superp..lagi tang lirik dye..

Sharinginfoz said...

layak... layak..... layan....anyway hmmm macam mana ya bahagia bila berpisah maybe sebab bersama lagi teruk kot

Thanks AAM

❤pupel❤ said...

yup sharinginfoz.. kire hub tu dah tokleh blah..bile berpisah lagi mudah sbb tk yah pk2.hikhik!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails