Thursday, May 6, 2010

" Travel and Outdoor Photography "



Salam petang. finally aku habis jugak tengok 'The Arrivals'. lama jugak aku tonton sambil google-google dekat internet. haha. So, petang ini aku nak bertolak ke kolumpo dulu dengan member aku Reez and Reza. sebab esoknya aku ada outdoor photography dekat taman negara, Pahang. event ini dianjurkan oleh photographer terkenal Malaysia. DINARSHAD. yang bestnya kukubesi pon ada join sekali as dia pun peserta macam aku la. so memang boleh kau tim sama dia. so aku akan out selama 4 hari, start dari hari ini sampai hari ahad. InsyaAllah aku akan collect materials sebaik mungkin then aku akan postkan dekat belog aku (isnin maybe) sebaik mungkin. sama-sama nantikan ok!


p/s: doakan keselamatan aku dan rakan-rakan aku semasa outdoor photography ini yek!! kita nantikan hasil. process of learning. i will miss u all! bye2.

1 comment:

unlisted_one said...

semoga selamat pergi dan kembali.

cheers!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails