Friday, June 11, 2010

" Alang-alang baik Ex-Xchange link sekali lagi "


Alang-alang internet aku slow ini kan. and alang-alang wekend aku pergi mencari material untuk entry-entry belog aku. apa kata kita meneruskan tradisi ex-change link ini. siapa-siapa nak aku linkan belog dia kat belog aku sla-silakan la kasi url korang ok! i will do it!! kudos-bravo. ni entry exchange link before this. click 'sini'.

p/s: malam ini aku nak sokong Africa!! sebab nanti aku nak honeymoon kat Africa..

12 comments:

TeRRoRRiZZ said...

http://namaakusiti.blogspot.com/

sekian terima KASIH

lina said...

wah selamat bercuti dear...best nyer

Shukjessa said...

untuk sesiapa yang suka bace cerpen, review filem dan sedikit bebelan tentang kehidupan boleh lawat blog kawan http://shukjessa.blogspot.com/

*∽ IZAN ∽* said...

honeymoon kat south afrika..? mantappp! Confirm akan snap piccas kat stadium! he he

Bukan Primadona said...

link mine will you?

http://primadonaklasik.blogspot.com/

Thank you!!

nama saya fatimah dan saya bukan pengganas said...

sudah link blog kamu.
mine is http://truewarnashinesthru.blogspot.com/

tq :D

me, nelly said...

hey hey nikonian, im canonian. :p

http://naliaziz.blogspot.com/

Phittera said...

i hope ppl stil read this post!

http://phicynosure.tumblr.com

Bebolada said...

Liverpool news...

http://bebolada.blogspot.com

This is .... said...

http://sayahappyslalu.blogspot.com

~Nur Finie Afnie~ said...

belog saya caca marba..citer ikut sukati..xde genre pun..kalo sudi dtgla..(segan gak ek promote belog x mantap mcm org lain..)hehee
http://finieisnajla.blogspot.com/

Cheno said...

http://cheritacheno.blogspot.com

i linked u oredi :)

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails