Thursday, July 1, 2010

" Contest Gambar Best by AsaDa "


Photobucket
.Gambar ni dicapture semasa aku pergi trip ke Taman Negara, Pahang. masa ni aku sanggup masuk ke dalam air untuk mendapatkan komposisi yang menarik untuk snap gambar ni. kira aku sangup amik risiko sekiranya aku tengelam dalam air and kamera aku confirm rosak la kan. time ni feeling-feeling aku jadi jurufoto untuk National Geographic. haha. so aku rasa ni gambar yang penuh makna yang aku ada!!


Photobucket
.tambahan. cun tak malaysia?.

Photobucket
.tambahan. semut pon dah mula tawaf. anda bila lagi?.

.if korang ada gambar menarik and nak join jom la click 'sini'. chybee?.

p/s: 1st time aku nak join contest macam ni. try tengok macamana hasil!!

16 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

good luck carl....cantik gambar tu..


p/s: tadi otw gi JB, nampak poster gambar fendi n sorang pompuan tu besar giler kat Lost Malaya...ader program apa tu?? tak sempat baca lak..

PUPUT said...

lawanyer gmbar ni....camne tgkp ni?ada sampan lg 1 ek?

Carl Samsudin said...

thanks! wish me luck! owh. 2 jualan bju JOHO 02 dekat lost malaya kak. situ la lost malaya if akak nak tau.

Carl Samsudin said...

puput: tak la. masa ni air dah paras dagu jek. ni memang berani habis la. sebabtu gambar ni sangat bererti.

ASaDa RyutaRo said...

mantap la carl. sanggup masuk dlm air tu.. gambar ni cam penggambaran filem seram lak. huhu..

dah siap link nama kat senarai peserta.

tQ sudi join.. gud luck! (^^,)

Viva Sakura said...

vs pun tsangat la minatnya nak amik2 gambo pemandangan ni...tp lom ada rezeki nk bl camera yang best...hehehe

SD said...

DSLR nak lawan compact kamera...mana adil.....

Carl Samsudin said...

eh apa plak tak adil kan? ok la 2 kan.. huhuhu. same jugak.

Nur Su'aidah said...

walawehhhh cantik beb gambar. semoga berjaya ok :)

Carl Samsudin said...

doakan la eh. tak penah join bnde2 cmnie.

nama saya fatimah dan saya bukan pengganas said...

Lawa!!!

Carl Samsudin said...

thanks alot!

Chybee said...

gambar mantap! malaysia sememangnye cun! nk blk msia...huhu...

chybee nk join jugak la :D

Carl Samsudin said...

jom Chyebee!!

Yatre Hayati said...

yang semut memang chantek!!! chantek!!! chantek!!

eyriqazz said...

Mantap dan menarik bro..eden dah ambil gambar ni n letak di blog eden..maaf,tak minta permisi dulu..hik3..

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails