Saturday, June 5, 2010

" Hye!! My Name is Kiki "


Salam Sabtu semua. aku tau sabtu-sabtu ini ramai yang tak online kan. banyak duk menghabiskan masa tengok tv, jalan-jalan, shopping, makan-makan. korang ni suka online time weekdays je kan. haha. aku pon sama. weekend-weekend ini memang malas gila nak online. weekend aku banyak menghabiskan masa berjalan-jalan. if ada event menarik aku join la. tapi dekat JB arini ada Double Trouble. aku tak join la. rm70. mahal pulak rasa. boleh makan puas-puas. aku pass kat ahli JOHO yang lain la cover story pasal Double Trouble tu.

Ha!! ini aku baru je snap-snap gambar baby kesayangan aku. nama dia kiki. umur dah 1 tahun 4 bulan. memang sihat walafiat. nakal gila. manja gila. siapa berminat? hahaha.





p/s: taknak cakap banyak weekend-weekend ini! happy holiday!!!

14 comments:

Hidayah Ismawi said...

Too cute :) .. I love cats

TeRRoRRiZZ said...

kik...
comeil name tu m macam tuan punye badan....

nurul nadia said...

nak jualkah?

.::WaNiE::. said...

amboi mata diaa cantik

Siti Aishah Bt Jawal said...

:)comey...kidnap boleh ?haha

fiziskandarz said...

woho!! nice + detailed shot! [ and i like the colors too! ] :D

Carl Samsudin said...

tak laa.. takan jual la. syg ini!! buah hati.. thanks everyone!

RazFiRa said...

macho la kucing ni

::kaybee ja'affar said...

bole bg pinjm..heheh

Carl Samsudin said...

pinjam la if berani!!

ZADE said...

Carl...ku tak pernah lagi jumpa orang lelaki suka kucing. Lu la orang pertama. Heh... Ni kira cam 'finding' terbaru la ni.

ZADE said...

Carl...ku tak pernah lagi jumpa orang lelaki suka kucing. Lu la orang pertama. Heh... Ni kira cam 'finding' terbaru la ni.

Carl Samsudin said...

laa.. yeke? banyak je org ske kucing kan? huhuhu...

Carl Samsudin said...

laa.. yeke? banyak je org ske kucing kan? huhuhu...

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails