Tuesday, June 15, 2010

" Khas untuk CAT LOVER "


Hye-hye. aku just nak share gambar-gambar yang boleh buat korang tersenyum. nak-nak yang gila pets. terutama dengan kucing. cuba korang usha gambar-gambar ini. pasti menterujakan. gambar-gambar ini aku dapat dari kakak aku yang emailkan ke aku. mentang-mentang aku ada kucing. dia pon post la gambar-gambar yang buat aku teruja dah berkata 'whoooaaaaaaa....'.




















p/s: banyak gila jenis kucing yang mamat ini ada. if aku ada tanah yang luas aku nak buat macam ini la! PASTI!!!

20 comments:

jfook said...

omg, so many cats..

Sendra said...

kepada cat lover mesti macam kata whoaaa..tapi macam aku yang kureng sikit ni,aku cuma fikir.."omg,banyak mana pulak taik2 kucing ni semua??!!"haha..kidding bro..sayang kucing,sunah nabi tu.

Sendra said...

kepada cat lover mesti macam kata whoaaa..tapi macam aku yang kureng sikit ni,aku cuma fikir.."omg,banyak mana pulak taik2 kucing ni semua??!!"haha..kidding bro..sayang kucing,sunah nabi tu.

Carl Samsudin said...

haaaa. sayangi a kucing ok!!

Dilakochan said...

Whoahhh!! Baaanyak siot!
Mcm Kucing town dah! HAHA.
Teruujaa.

Kuching, s'wak pun tak gini!

Lindy said...

Cat Town!!! :D

Shukjessa said...

sbb di luar negara ada akta, ada badan berkanun yang melindungi haiwan-haiwan yang hidup meliar ni.

negara kita ada tapi seciput je la. akta pun takde untuk binatang ternakan, i.e: kene dera ke, tak bagi makan ke.

kalo sesape pernah tgk dekat astro, ade rancangan satu group otai2 bonzer ni jadi rescuer untuk haiwan-haiwan yang hidup melarat. gerun gak la kalo malaysia pun ade yg mcm tu kan, dera kucing, kene penumbuk sebijik kena masuk jail, peh...

lagi pun mentaliti orang kita masih lagi kepada sikap, "jangan bela kucing betina, menyusahkan je bila beranak, kencing berak merata".

kdg2 kesian tgk kitten yg baru je nak kenal dunia tp tengok orang dok tendang hanya kerana dia kucing jalanan atau stray cats =|

Snowwhite Zone said...

awesome!!!

nama saya fatimah dan saya bukan pengganas said...

baaaaannnyaaaakkkknyeeee kucinggg!!!!
rindu kucing mati saye.. (T-T)

mynnbachok said...

Whoooaaaaaaaaaaaaaa.. i like!!!

penah bela lebih 20 ekor kucing dirumah dalam satu masa. i n mum so luv same kucing!! :p

ravishingpeacock said...

whoaa byk gile kucing..ktner nie

hentakbelipat said...

jom buat taman kuceng jom

Carl Samsudin said...

ada orng nak sponsor boleh la.. tapi ada orang cakap jual beli kucing ni haram.. so kene sponsor la. kasi free. boleh?

Carl Samsudin said...

ada orng nak sponsor boleh la.. tapi ada orang cakap jual beli kucing ni haram.. so kene sponsor la. kasi free. boleh?

Carl Samsudin said...

ada orng nak sponsor boleh la.. tapi ada orang cakap jual beli kucing ni haram.. so kene sponsor la. kasi free. boleh?

me, nelly said...

omaigod! byk gile n all the cats is sooo gemok! adoiii! land for rent anyone?? (;

bella-wella said...

best nyeeee!!!!!! heaven!!!!

DEKO AL-YAHYA said...

i love cats ! suka gila bila tgok gambar ni semua ! thanks carl

bukudiarysofea said...

mak aih !

Anonymous said...

[url=http://buyxanax860.webs.com/]order xanax valium online[/url]
[url=http://buyxanax209.webs.com/]buy generic xanax[/url]
[url=http://buyxanax975.webs.com/]fake xanax bars pictures[/url]
[url=http://buyxanax859.webs.com/]order xanax mail[/url]
[url=http://buyxanax872.webs.com/]buy 2mg xanax bars[/url]
[url=http://buyxanax948.webs.com/]xanax cheap online no prescription[/url]
[url=http://buyxanax117.webs.com/]buy xanax in canada[/url]
[url=http://buyxanax450.webs.com/]buy xanax with mastercard[/url]
[url=http://buyxanax642.webs.com/]how to buy xanax online no prescription[/url]
[url=http://buyxanax280.webs.com]order xanax online prescription[/url]
[url=http://buyxanax780.webs.com/]buy yellow xanax bars[/url]
[url=http://buyxanax216.webs.com/]can buy xanax thailand[/url]
[url=http://buyxanax207.webs.com/]buy cheapest xanax[/url]

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails