Tuesday, June 1, 2010

" Kuantan Jam Fest 2 Intro "


Salam petang Isnin kat korang. kali ini tiba-tiba ada mood sikit nak mengupload gambar-gambar masa kuantan jam festival 2 dekat kuantan sabtu malam lepas. aku terus je grab camera aku. keluarkan memory card. masukan dalam pc then kasi touch up sikit. and upload terus ke belog aku yang dah nak bersarang dah ni. penuh dengan sarang labah-labah da.. ishh. rimas!

.Statik and Azlan & The Typewriter.



.Statik, Dilakochan and Statik's Manager (belle). haha.

.Teka-teka?.

.Statik lagi.

Banyak gambar kumpulan statik je ek. yela aku duk melepak dengan diorng jek. if aku duk melepak dengan kumpulan lain myb gambar kumpulan lain la yang keluar kan. so pasal kuantan jam fest ini nanti aku story dekat entry berikutnya ok. kasi korang panas badan sikit eh.. huhu.

p/s: Muzik-muzik? nak ikot.....

3 comments:

Dyna Yvonne said...

statik nikmat sementara..
ahahha...
xsaba nk tgu next entry~

^_*

ishiko said...

>_<

Awek Tocang said...

waiting..

:)

http://awektocang.blogspot.com

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails