Saturday, June 12, 2010

" Let's Shoot by LOMONATIC - JOHO analoguefreak "



Yeayh!!! finally LOMONATIC - JOHO analoguefreak adakan satu event. teruja!! event yang diberi nama 'Let's Shoot' ini akan diadakan hari ini! i repeat!! HARI ini!! 12 June 2010. dari pukul 2 petang sampai 6 petang!! *mode yang bersemangat gila la*.

So korang-korang yang ada kamera-kamera lomo ini boleh la join. if takda pon boleh jugak. macam aku mana ada lomo ini. tapi aku macam nak join jek. boleh belajar macamana nak main dengan lomo. boleh berkenalan-kenalan dengan geng-geng lomographer ini. mesti menarik.. jom!! lets shoot!! PLUS!! ada hadiah yang bakal diberikan pada pemenang gambar terbaik nanti. hadiah ini disponsor oleh 'roflcam'. paling best lagi ada limited edition button! apa lagi jom grab la!!! *still bersemangat*!!!!

p/s: kasi gegar jb dengan LOMOGRAPHY !!

6 comments:

Dyna Yvonne said...

wa ade phone camera jek..
leh join x?
hihihi

ZADE said...

Bro...Lomo tu apa ke benda? Heh. And oh ya...tak de update pasal konsert Double Trouble ari tu? Ke I missed your update? Ke you tak pegi..?

Dilakochan said...

Perh. Menarik.
Lomo Fish Eye 2 aku da bersarang kt
umah ni haaa..

Carl Samsudin said...

zade. carl tak pergi la double trouble hari tu. ada hal sikit. esok try la pg let's shoot ini! menarik ini!

ZADE said...

Hu hu hu. Hajat hati nak pegi. Tapi nak buat camana...esok 'patah kaki'. Tak per la. Nanti share je kat sini, k. Pasti menariks.

Carl Samsudin said...

dah share dah. tengok la ok..

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails