Wednesday, June 30, 2010

" Nike vs Adidas... the winner is ADIDAS!! "



Salam. korang pernah tengok kan advertisement dar Nike ni kan? Nike Write The Future. korang perasan tak star-star yang ada dalam video ini semua dah lesap dari World Cup 2010 ni? betol tak? Ronaldinho awal-awal lagi dah tak dapat join squad Brazil, Didier Drogba boleh patah tangan pulak time training untuk World Cup ni plus team dia out di awal peringkat kumpulan lagi. Frank Ribery dari squad france dah out awal dah pada peringkat kumpulan sama dengan Fabio Cannavaro dari squad Italy. Wayne Rooney tak menyerlah langsung dan tersingkir di peringkat knock-out 16 dengan squad Germany. last sekali semalam, pemain bola paling mahal di dalam dunia dengan nilai berjumlah 80 million pound, Christiano Ronaldo telah tersingkir oleh squad Spain! semua pemain ni terkene dengan sumpahan Nike. terbaik la. di sini boleh diishtiharkan Adidas memenangi World Cup 2010 dengan mengalahkan Nike. yeayh!! possible is nothing!

p/s: bila nak main futsal lagi? Adidas Sala Oren aku dah ready untuk meledakan goal dah ni.

4 comments:

Shukjessa said...

3 stripes always cooler than the right mark hahaha

nurul nadia said...

rajin betol ko hupdate beberapa entry dlm sehari ye..thumbs up ^_^

Chybee said...

haha...kasihan mereka. pasni xde sapa nk buat iklan utk nike dh kan. lol...btw yeay! spain menang :D

Carl Samsudin said...

yeayh SPAIN. bukan rajin mana pon. kadang2 seminggu tak update. so update la siap2. kasi banyak sikit warna dalam belog aku ni!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails