Wednesday, June 30, 2010

" Pelakon Winter Sonata Membunuh Diri "


.Winter Sonata.

Entry pendek. just nak bagitau korang yang belom tahu lagi yang pelakon Winter Sonata, Park Yong-ha telah mati akibat membunuh diri dengan menggunakan cable charger handphone. dia depress kot sebab ayah dia sakit. *ayah kau yang sakit, yang kau bunuh diri tu lagi la ayah ko bertambah nazak*.

. ini la Park Yong-ha.

p/s: aku layan winter sontata 3 kali. tanya member dekat aku. hahaha.

11 comments:

nama saya fatimah dan saya bukan pengganas said...

WHAT??
wuu...
walaupon saye tak layan winter sonata, tapi sebab mak saye tengok, saye layankan je.
tak sangke.
free2 je buang nyawa.podah..

Misz Sephia said...

ceh..sia-sia je mati.

Carl Samsudin said...

bodo eh.

.::WaNiE::. said...

muahahaha

aku pulak tak penah khatam langsung winter sonata ni

hahahahaha

apa pun. isk :p pakai cable charger?

nurul nadia said...

owh, baru tahu. k thanx bai.

Dilakochan said...

Lorh. Xmemasal pulak mamat ni mati.
Org lain yg sakit, dia pulak mati dulu.

Tambah sakit lah bapak dia..

Tak kusangkae si carl layan winter sonata. kemain khatam sampai 3kali! HAHA

Carl Samsudin said...

aku layan korea kot. romantaik 2!! huhuhu. 2 la bodo gi gantung diri wat pe.

dilla: 4 july!

Anne Boleyn said...

yang mn satu ni yang hero utama yang rambut perang tu ke..or yg lagi sbelah die tu pkai sweater biru? konpius jap

imagenary said...

sian la pulak..

Carl Samsudin said...

yang dalam cerita tu dia baik jek. bukan hero utama!

ZADE said...

Carl,
I've read a lot about stress & stress-related diseases, including depression. Most of the time orang yang depress ni tak tau pun yang dia tu depress. Kalau dia tau pun, dia tak nak mengaku & tak nak cari jalan untuk mengubatinya. Malu pun ya juga. Dan tak dinafikan kat M'sia ni pun ramai yang depress tapi tak sedar. It's a bad situation, actually. So kita sebenarnya tak boleh nak kata tindakan dia tu 'tak masuk akal' atau 'bodoh' because kita tak tau kondisi dia masa tu macamana. I've been there...so I know how it feels.

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails