Tuesday, June 29, 2010

" Seksi & Cantik Dapat Melariskan Belog? "



Salam semua! harini aku berlintas langsung dari lab kesayangan aku. so aku duk godek-godek internet and usha-usha belog orang plus baca-baca comments aku tersentuh dengan satu perkara ni. apa yang aku nampak. blogger-blogger yang seksi atau cantik ni terutama blogger perempuan memang sangat ramai yang menyinggah ke belog dia. kadang-kadang muka cantik tapi tak seksi, kadang-kadang muka tak cantik tapi seksi, dan kadang-kadang muka cantik dan seksi. *yang buruk tapi nak photoshop muka kasi cantik pon ada*. golongan-golongan yang macam ni sangat laku la dalam dunia blogging ni. secara lumrahnya manusia memang suka tengok benda-benda yang cantik and menterujakan ni. tak kira perempuan atau laki. bila ternampaknya kelibat perempuan cantik dan seksi ni depan mata pasti otak akan mengarahkan mata untuk memerhatikan perempuan cantik tu. itu semua lumrah. sama jugak dengan dunia blogging ni. bila kita tersinggah la ke belog perempuan yang macam ni pasti akan melekat di kepala. then next time pasti akan berkunjung lagi. tak kisah la entry dia berkuality or tak. yang penting 'Kecantikan dan Keseksian' itu menjadi no 1. betol x? sebab mata yang melihat dulu then baru otak yang mentafsirkan.


*Aizul pon cantik dan seksi ye?*

p/s: aku tau mak aku mesti marah aku wat entry ni.. *and ada jugak yang tak memahami*.

10 comments:

Noor Shakella said...

nak market bkn dgn cara show a part of body kot kan carl :)

Aiza Syahida said...
This comment has been removed by the author.
Dilakochan said...

Haha. Best entry ni leh cuci MATA! ;p

Mmg ramei blogga yg kes mcm ni.
Gamba BAEKK pnye. Tp entry tak seBAEKK gamba kan.

.::WaNiE::. said...

owh comel sangat ppn kat gambar tu

huhuhu

Shukjessa said...

nak tarik orang yes kot, tapi nak lekat dan staykan pengunjung setia, bukan based on gambar begitu.

aku lebih teruja tengok gambar yang bukan empunya diri (bukan gambar sendiri la) tetapi hasil gambar yang diambil. Kalo satu dua ok la, tapi kalo the whole blog muke kita je, orang pun bosan kan.

hehe pandangan orang tak ensem (sbb tu gambar sendiri tak byk wakakakak)

Viva Sakura said...

vs x cantik n seksi...sbb 2 x rmai follower ek?hohhoho

Carl Samsudin said...

huhuhu. ni pandangan carl jek.

nama saya fatimah dan saya bukan pengganas said...

haha!
sy stuju ngan encik shukjessa. sy pon mcm tu gak.

Ti Anne Mohd Yassin said...

haluan kiri rupanya.. :) salam kenal.. bab yg ni, aku mmg setujulah sgt dgn kau ... blog kdg ntah hape2 lah i lob my boyfren, hari ni wedges terbelah, jerawat beranak, baju hangus kene iron and bla bla menatang haram ape lagi aku pon tak tau..

tp bila muka dah cantik, wow, meletop2 traffic kat situ.. pelik bin ajaib...


aku bukan jeles ke ape ke.. aku nak bgtau yg hakikat mentaliti manusia.. :)

Lagubestbest said...

Memang cun semua, tapi yang best sebenarnya sebab blogger tu semua ada aktiviti harian yang happening, pergi sana sini, ada hobi (bag/kecantikan/memasak) yang best. Tak macam aku, main fb ngan dgr lagu je tetiap hari.

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails