Saturday, June 26, 2010

" SNSD (So Nyeo Shi Dae ) "



Salam semua!! whoaaa. lama gila aku tak update belog aku ni. dah nak naik sarang labah-labah dah ni. dah nak membiak dah tikus dalam belog aku ni. gila banyak sampah sarap dah. sorry la banyak-banyak pada siapa-siapa yang aku tak sempat nak reply message or comment ok. pada yang message kat handphone or call aku sorry la aku tak reply. coverage tak berapa elok la kat sini. aku sekarang berlintas langsung dari Santai dekat kuantan Pahang. tengah tonton bola. England vs Slovenia sambil geng-geng kat sebelah aku ni tengah makan 'Oblong'. rakan blogger aku Fizree Lamin pon ada sekali kat sebelah aku ni tengah usha aku menaip. hahaha... *ni post yang aku patut post hari rabu lepas. tapi tiba-tiba laptop habis batery. wtf!*

Hye again! hari ini hari sabtu. aku dah dekat JB! yeayh!! kembali berjuang selepas penat berpesta-rana di Kuantan Pahang. sambil enjoy bermacam-macam jenis makanan, cerita, aweks, dan macam-macam jenis gejala sosial lagi la. antara yang paling best kasi layan 'Korea' sekali. actually bukan cerita Korea. macam Winter Sonata, Full House, My Girl and so on. tapi geng-geng aku duk layan satu group 'gadis' korea yang diberi nama SNSD!! yeayh!! SNSD ni dari tahun lepas aku layan. tu pon Aizad The Kazen yang introduced dekat aku time tu dia tengah kemaruk dengan orang-orang korea ni! so after layan video-video klip dari SNSD ni kitorang layan pulak dia punya reality show. memang terbaik! sorry aku lupa nama reality show 2 la. aku paling minat Tiffany from SNSD ni!! jom aku kasi korang layan jap video klip yang 24/7 ulang-ulang ditayangkan kat Kuantan time aku melepak aritu.

.SNSD - Gee. amacam?.

.Tiffany SNSD.

.Whoa! aku suka la... hehe.

Tengah syok-syok layan SNSD ni. boleh pulak Aizad The Kazen cakap yang all the SNSD ni buat pembedahan plastik. sebab tu la muka diorang sangat macam doll. aku mula-mula macam nak marah jek. ye la. best je layan tengok muka kiut-kiut awek SNSD ni, boleh pulak dia kacau line cakap yang SNSD ni tak la secantik sekarang. hati punya la panas aku tau. terus GOOGLE la. apa lagi. sekali yang keluar...

.Ni la Tiffany SNSD before dia buat pembedahan plastik.

Uish!! tak tau la betol ke tak kan. tapi aku tetap tegaskan hati aku yang Tiffany tetap kiut. haha. layan SNSD! thanks geng-geng kuantan. banyak aku terhibur dengan korang. jumpa lagi!!

.Nah!! layan tak layan geng-geng ni tengok korea. berjam-jam!!.

p/s: jom berbelog kembali!!

13 comments:

petisuara said...

aku suke gila drg ni!!tiap hari mesti kene tgk video clip drg

♥M.I.A♥ said...

suke suke. comel sangat kan =)
tak boleh tahan gambar yang last sekali tu.
muke masing-masing tahap gangster,
tapi tgk korea yang agak comel ni.
ciss =)

dyra said...

SNSD comel tp diorg agak kurang ajar dan gedik kdg kdg. tapi lagu diorg best . boleh tahan lah diorg ni :)

.Anna. said...

suka jugak! saya suka seohyun! & taeyeon! & jessica juge. & tiffany. woah semua suka.

nak gelak sebab tak sangka korang mengadap sampai camtu sekali ek ramai-ramai berjam-jam..? HAHA

plus, memang sume buat plastic surgery. dah banyak gile gambar lama dorang kantoi kat netizen. kekeke~ :D

kluxorious said...

favorite member bagi klux is Sungyung or better known as Sunny. Kiut miut kecik molek jer

Carl Samsudin said...

waahh!! ramai betol suke eh. memang style dia gedik2. lagi gedik lagi best. nak2 diorng ni kiut2 jek. best ek. if datang msia confirm aku join diorng punya concert. kiut la. tengok boleh cair dibuatnya. nyum2...

Anonymous said...

actually , mmg diorang kene gedik2 pon sbb dy punye CEO company diorg ni ckp , group ni punye target is for pakcik pakcik tua . sbb tu lah sexy semacam.

.Anna. said...

dengar-dengar memang diorang nak datang malaysia ah ini tahun, carl!

haa suke la tu! haha ;p

Carl Samsudin said...

serious ke? waaaa. jom pg!

SNSD_HoliC said...

hahaha.... yoonA yg pling famous, taeyeon ketuanye yg kcik2 cili pdi je(most powerful voice for korean female singer for me),yuri si black pearl yg hot,sunny yg super cute tpi super brave,hyoyeon the dancing queen, sooyoung..jealous btol dgn height n beautiful legs nye..tiffany one of my fav.. xthan tgk smile dye.. seohyun the maknae yg brtmbah cun everyday..n jessica.. the ice queen yg cool tpi kjelitaannye..perghhh!! saranghae SNSD!!!

Aidil said...

aku suka sunny.. mr.carl.. layan la IU pulak.. suara dia sedap.. paling best lagu baru dia skarang. "the story only i didn't know about" sadis gila.. lagu best lain2 macam "boo, marshmallow, dia ada kaverkan gee secara akustik, dan dia memang pemuzik sejati, tak macam artis2 korea sekarang la..

Anonymous said...

gambar Tiffany dgn Rain tu masa dia 15~16 tahun. dorang debut masa umur 19 tahun, pastu pakai mekap (tacap eyebrow, bulu mata palsu, lipstik) mesti la nampak lain.

Jαnnαhツ said...

wah, tak sangka boys pun gile tengok citer korea. haha....

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails