Wednesday, June 30, 2010

" Too Phat - 2010 Masih Hip Hop [mp3 Download] "



Salam semua!! 2010 masih hip hop. Mr Malique masih hip hop. Joe Flizzow masih hip hop. Too Phat masih hip hop! yeayh. aku masih Hip Hop. secara jujurnya aku hoppers dulu. dengan seluar baggy fubu + baju fubu + NY cap + kasut Air Force. ini semua gara-gara Too Phat! gila kentang aku dengan Too Phat dulu. jangan cakap la. haha. memang 'Ya a au' la. kawan-kawan aku semua dengan 'Grunge' 'Skin' 'Punk'. tapi aku tak gentar dengan haluan kiri Hip Hop. terbaik!! *poser*.

So semalam time aku nak signout fb aku terperasan yang member aku si 'Siapakah aku' ada post video Too Phat - Masih Hip Hop. so nak download dah tak sempat sebab nak out sangat la time tu. then dalam kereta aku pasang radio Xfm. keudara pulak lagi Masih Hip Hop ni. sekali dengar lirik dia. FUH!! terbaik. ini memang terbaik la dari Too Phat. kagum aku dengan come back yang di buat oleh Too Phat ni. still berani menegakkan irama Hip Hop tahun 2010 ni! salute la. aku nak jadi Hip Hop sampai mati la lepas ni. so dekat sini aku ada kasi link nak download lagu Too Phat - Masih Hip Hop ini. aku cadangkan korang dengar then hayati lirik. penuh makna. siapa makan cili dia la rasa pedasnya. *boleh lawan lagu Alhamdulillah?*.


p/s: masa berlalu zaman berubah. tapi aku masih Hip Hop.

9 comments:

imagenary said...

haha okay.. dulu aku minat giler gak ngan too phat ni.

siap beli tape die dulu. lagu anak ayam freak to the beat (tah tajuk die betul kot nih). hehe..

Carl Samsudin said...

try dengar lagu ini dulu. baru tru HIP HOP.

kenwooi said...

sounds cool =)

SD said...

ko klu nak 'ya au au' takpe lagi...jangan ko nak 'au au' udah ler....geli teman ni haaa.....

suhaisweet said...

Cool dude...i got latest too, nice too Nice Lorr

Dyna Yvonne said...

owh kewl dude~
^_*

intanurulfateha ❤ said...

.heh, i pun hoppers DULU
.hahhahha!

Carl Samsudin said...

hidup HIP HOP!

Nur Su'aidah said...

cool!!! :)

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails