Wednesday, June 9, 2010

" Trailer Hikayat Merong Mahawangsa "


Poster Hikayat Merong Mahawangsa - by Kukubesi.

Salam malam selasa semua!! just nak kasi korang usha trailer terbaru filem terbaru terbitan KRU studios. 'Hikayat Merong Mahawangsa'. korang mesti pernah dengar-dengar kan pasal filem baru ini. dengar cerita filem ini menelan belanja sampai RM8juta. ke lebih? yang penting jom kita usha trailer dia. terbaik wooo!! btw poster untuk filem ini member aku yang buat tu. bangga gak. hahaha. si kukubesi cikebom!! sama-sama la tunggu filem ini ok!

7 comments:

Shukjessa said...

hahaha filem bajet tinggi susah tak laku, 4 sure meletup2 nya di malaysia nanti. tak sabo nak gi tgk. tgk poster KB pun naik smangat, teruja 'oh filem malaysia kah ini?'

chybee said...

dah usha trailer dye. nmpk cm sgt gempak! tp xde peluang nk tgk :(

hentakbelipat said...

selambe jom!aku dok tunggu kau nk tgk undisputed III nih..last2 aku layan soang

*∽ IZAN ∽* said...

KRU Production..??!! WAJIB tengok nihh!!!! Sokong Filem Melayu kita.. yeaaahhh!!!!!

Carl Samsudin said...

Shukjessa: filem badjet tinggi amik risiko jugak. tapi bagus la kan. biar la diorang buat movie ini berkualiti sikit. ini filem murah2 jek harga tiket sama jugak mahal. kualiti takda. bazir masa je tengok..

chybee: alaaa.. lambat lagi keluar chybee. nanti bila balik msia cari la movie ni ok. download ke dvd ke. sure best kot.

hentak: alaaa. i kat somwhere yang boleh online la bro. simpan cerita 2. aku nak usha. cam best!!

izanL wajib tengok!!!

ZADE said...

Cerita Prosa Klasik yang memang membelitkan lidah. Tapi sayang...dah lupa jalan ceritanya.

Geisleman said...

KRU Production..??!! WAJIB tengok nihh!!!! Sokong Filem Melayu kita.. yeaaahhh!!!!!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails