Wednesday, July 14, 2010

" Band-Band Favorite Aku yang Menggunakan Segitiga dan Mata Satu "


Salam semua. korang pernah tak baca pasal Freemasonry? pasal Illuminati? dulu aku ada buat research-research sikit pasal ini. korang boleh click 'sini' untuk tau sedikit sebanyak tentang Freemasonry atau Illuminati ni. if korang nak tau. SEGITIGA and MATA SATU merupakan simbol yang selalu digunakan untuk melambangkan Illuminati. so aku tak nak bebel banyak. korang boleh tengok sendiri band-band apa yang dekat Malaysia ni yang banyak menggunakan simbol ini. jom layan~


.SEARCH.
Amy pernah mengeluarkan kenyataan dengan mengatakan 'mata satu' tu melambangkan 'searching'.

.HUJAN.
.Segitiga+bulatan yang menyerupai mata+lighting like lady gaga.

.Noh hujan ketika concert HUJAN vs BUNKFACE.

Aku tak tau la nak cakap apa. kedua-dua band ini memang aku minat gila. hope ada explaination dari diorang. member-member aku cakap mungkin diorang tak tau pasal logo-logo yang diorang gunakan ini. nampak cool maybe.

p/s: masyarakat MALAYSIA. sila ambil kesedaran pasal ILLUMINATI ini ok. jangan jadi orang yang terakhir untuk sedar pasal gerakan ILLUMINATI ini.




9 comments:

Sendra said...

carl..aku tak rasa dorang tak perasan logo apa tu kot..aku rasa benda ni sengaja di buat macam tu..bohonglah tak tahu..benda sekarang dah makin tersebar luas,semakin pulak dia orang nak bangga2kan benda tu..nampak cool kah??weakk.

paish acad said...

kalid,smlm aq ade tbace sal kisah hitler yg org xtau...ade cerita sebenar ttg hitler ni...try search out..aq nak story lebih2 pon aq xfaham sgt..tp nmpk gaya mcm hitler ni supot islam r gak..try post ni..

nudabuffy said...

carl, gambar muka kat baju org sebelah noh tu pun tutup mata sebelah. ishhh.. takut you

Carl Samsudin said...

haaaaa. prasan tak korang?

wannurfazrini said...

ini dajjal . semua org dah welcomingkan kedatangan dajjal . ini petanda kecil nak kiamat .

Shukjessa said...

kalo nak ikutkan sign2 dan lambang2 illuminati dengan freemason ni byk sgt sampai org dah tak sedar pun.

salah satu contoh lagi adalah design checker board hitam putih tu.

enough with that kalau orang tak sedar lagi yang selalu ramai2 buat isyarat rock pakai tangan tu pun same je kan? (jari telunjuk dengan kelingking)

yg pasal hitler tu, ada dalam notes KB

Carl Samsudin said...

try la korang2 resecrh2 pasal freemason and illuminati ni.

ZADE said...

A few years back Search ada buat explanation pasal logo tu. But I've forgotten about it. Because to me, it's just a small matter. Ada banyak lagi benda lain yang kita boleh layannnn...
Kalau nak cerita pasal pengaruh freemason tu, banyak boleh cerita. Lagu Hotel California yang sampai sekarang tak pernah pecah rekodnya tu...Lagu2 kumpulan Nirvana...and banyak lagi rock bands luar yang kita agung2kan tu, kebanyakannya ada pengaruh freemason.

Saluddin Ismail said...

ada lagi kumpulan yg guna segitiga tu..M nasir bersama Kembara ketika dulu pun guna lambang segetiga gak..banda 2 seperti Dewa juga menggunakan logo ni

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails