Monday, July 26, 2010

" Bebelan + Gambar-Gambar "


Salam semua! salam rabu. salam meriah! yeay! hari ini kene mood gembira ok! *lompat-lompat sambil tepuk tangan*. haha. entry kali ini aku takda point sangat nak cakap. aku ada entry-entry penting aku nak buat tapi nanti dulu la. sebab materials tak cukup lagi. tak best la if entry tak lengkap kan. betol tak?

So, semalam aku pergi Singapore dengan PA aku. dia nak cash out duit yang dia dapat time dia keje kat sana hari itu. alang-alang dia cash out duit. aku apa lagi. duk nyedeng-nyendeng la kat belakang. mana la tau kan alih-alih duit tu melayang ke aku kan. haha. *sekarang zaman lelaki kebas duit perempuan pulak - razor blade*. semalam aku pergi taklah ramai sangat orang. selama ni aku drive kereta aku sendiri masuk Singapore tapi semalam aku bertukar niat nak naik public transport. easy and convenience. tak payah penat-penat nak harung jam. tak lenguh kaki nak change-change gear kan. pulang dari Singapore pon dengan hati gembira.

Kali ini aku nak tunjuk dekat korang gambar-gambar yang tak seberapa yang aku berjaya snap. bukan semalam je ni. ada yang gambar lama-lama jugak. so amacam? ada bakat ke tak?


Photobucket
.every steps i make. every miles i go.

Photobucket
.day.by.day.


Photobucket
.there.the.famous.island.

Photobucket
.hangging.on.the.wall.

Photobucket
.holding.up.tightly.-.principle.of.relationship.

Photobucket
.between.the.culture.

Photobucket
.traffic.makes.me.sick.

Photobucket
.i.hate.white.man. - niggaz.

Photobucket
.i.choose.clean.look.

Photobucket
.windy.the.mcdonalds.

p/s: photography is not a crime.



18 comments:

.Anna. said...

smart!

anazeyy said...

wah.. care la carl sume pic nie.... camne nak jd power cam nie ye...???

Carl Samsudin said...

anna: thanks. xsmart mana pon.

anazeyy: mana ada power la. just blaja sikit2 lama2 ok la tu. yang penting minat ok.

Yatre Hayati said...

ok jeles...!

Shukjessa said...

merabeles la carl hahaha ni yg buat tgn aku nak petik shutter nih ujung minggu ni. hahaha, kdg2 kite fikir complex tp byk bende menarik utk diambil gambar pun cume tak perasan dan wat2 tak kisah je kan

whitelilies island said...

suka gambar ni:
.holding.up.tightly.-.principle.of.relationship.

Carl Samsudin said...

yatre: nape jeles plak ni? jangn la gitu.

shukjessa: ambik simple2 pon ok. xyah nak complex sangat. kadang2 less is more.

whitelilies: kenapa suka? jiwang eh....

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

cun....gambar second last best!!!

Carl Samsudin said...

thanks. huhuhu. gambar tu main snap je kak.

.::WaNiE::. said...

weeeeee cantik gile pics

Carl Samsudin said...

wanie: u can try la..

whitelilies island said...

suka sebab mcm ada deep meaning, esp when you name the pic to relate with relationship.. it makes me smile :)

Carl Samsudin said...

oeh yeke. thanks btw.. huhuhu.

Carl Samsudin said...

oeh yeke. thanks btw.. huhuhu.

aLy said...

sangat cun okeh!





gamba tu nampak idup la..
ngeee

BeaN MorENo said...

smart ar gambar...boleh ajar tak?

Carl Samsudin said...

aly: thanks... jom men amik2 gambar.

bean moreno: boleh jek. nnt kite lepak sekali aku ajar ok.

Carl Samsudin said...

aly: thanks... jom men amik2 gambar.

bean moreno: boleh jek. nnt kite lepak sekali aku ajar ok.

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails