Wednesday, July 14, 2010

" Behind the Scene part 1: JOHO GEGO "


Salam semua. seperti entry yang before this. korang boleh click 'sini'. JOHO akan mengadakan satu event baru, dan merupakan gathering ke 3 JOHO bersama JOHOLovers yang lain. Event ini diberi nama JOHO GEGO!!. Apa-apa details korang boleh pergi ke facebook JOHO or Blog JOHO ok! so semalam officer-officer JOHO berkumpul di JOHO concept store untuk merancang dengan rapi perjalanan JOHO GEGO nanti. JOHO sentiasa memastikan yang terbaik untuk korang semua! so time ini aku sempat snap-snap gambar mengunakan lens 'mata ikan' tahun 1960-an punya. baik?

.JOHO Concept Store.

.Abang Yem Ready untuk beraksi di JOHO GEGO nanti. sila pastikan korang mengambil gambar dengan maskot JOHO ini ok!



.Arahan-arahan dari boss yang kami patut ikuti.

.bukan macam budak ni. conteng-conteng. tulisan pon burok!

.Abang Yus. bermata satu.

.Abang 'Siapakah Aku'.

.Reez.

.Wandi = JOHO's Clown.

.Reza aka tepet.

.Enol.

.Liverpool vs Chelsea. diadili oleh referee dar Jamaica.

.ni la mata ikan yang digunakan. amacam?

.Wandi. Laila.

.Gerakan Rahsia. pastikan berjalan lancar.

.Kamera yang bernilai RM12k. menjadi taruhan.

.Laptop yang aku selalu guna untuk update blog.

.Peneman dikala sunyi.

.owwwhhh... Basikal tua...

.Dimanakah vuvuzela?.

.Nak beli Camera lama?.

.Dari dulu hingga sekarang punya kerja.

.Pembekal Oksigen di dalam JOHO Concept Store.

.Penyambut tetamu JOHO.

p/s: ini la antara officer-officer JOHO yang bakal beraksi di Bukit Timbalan nanti. siapa-siapa yang ada disana nanti tegur-tegur la mereka ok! diorang semua baik dan ramah. btw nice tak JOHO Concept Store?




9 comments:

mynnbachok said...

selamat jumpo lah di GEGO nanti. :P

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wow...semua gambar nampak cun!!!..harus cuba suatu hari nanti...

aLy said...

besh sungguh tgk korang..
rare~
cun ar JOHO Concept Store tu
;)
dah siap spenuh nye ke?

Chybee said...

cantiknye gmbr!!!! jeleous!! and JOHO nmpk sgt interesting. kenapa sy ada di germany? oh no! hahaha...drama giler

Carl Samsudin said...

mynnbachok: yeayh2 jumpa di GEGO nnt. ajak ramai2 mmber ko eh mynn...

MAMA DAMIA: thanks alot... tu guna lens fish eye. tahun 1960.

aly: JOHO memang best. hapening!! 70% dah siap. free2 singgah2 la ye.

Chybee: JOHO memang intresting. carl orang PAHANG poin join JOHO.. huhuhu. nnti balik msia inform la ok!

Erin said...

Carl - Pehhhh jeles gila ngan fisheye lens tuh . Mana dapat huh? Pinjam wei .

Btw , proud to be JOHORIAN ;)))

Hidayah Ismawi said...

Really nice pics Carl :)

MY LATEST ENTRY: A close run in with the DBKL tow truck

Carl Samsudin said...

erin: cun kan fisheye? jhehehe. jangan jeles.

hidayah: thanks alot!

Erin said...

Carl - Bape tu wei?

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails