Thursday, July 29, 2010

" Buffered Owh Buffered Earnings "


.keciknya gambo ni.

Salam semua. akhirnya di rumah aku dah boleh online dah. happy pulak. aku bangun tidur je tenghari tadi mak aku cakap dah boleh online dah. *tau-tau je aku kaki online*. aku dengan tak mandinya terus switch on laptop aku and cari signal wireless untuk online. terbaik la. excellent gila. laju. puas aku godek-godek facebook and blogwalking. last-last aku pi usha nuffnang aku. nak tengok apa cerita setelah hampir seminggu aku tak ber'online'. wah! nuffnang ni baik gila la pulak. even aku seminggu tak berbelog dia dengan murah hatinya memberi aku 2 buffered earnings. belom kira buffered earnings yang dah jadi mettered earnings tu. baik betol la si nuffnang ini. siapa cakap dengan berbloging tak boleh mendatangkan duit? siapa tak nak duit kan. thanks nuffnang! *tapi tadi aku tersentap sekejap bila Darkbatman mendapat 10 buffered earnings! cilaka punya Darkbatman!*

Korang happy tak bila dapat buffered earnings? if blogger-blogger lain nak tau macamana nak dapatkan buffered earnings ni and tips-tips blogging yang lain aku bagi link dekat bawah ni yang korang boleh usha-usha. link-link ini semua dari entry aku before-before this. dijamin berkesan! *mari kita kalahkan Darkbatman!*

2. Exchange link bersama Carl Samsudin. - boleh tinggalkan link dekat entry ini.

p/s: mula-mula aku buat belog ini takda pon terpikir nak buat duit sangat. then bila makin hari duit makin masyuk jadi macam sedap pulak. hahaha. berangan nak kawen guna duit nuffnang la. cukup tak nak kumpul lagi 2 tahun?. *feel free usha-ushala iklan nuffnang dekat belog aku ni eh. faham-faham je la. huh!*




13 comments:

ken said...

all the best and keep it up =)

ken said...
This comment has been removed by the author.
Carl Samsudin said...

ken: thanks alot!

taker said...

Congrats...I hope can get those kind of $$$ too

darkbatman said...

ok da 2 bro.. biler dh dpt buffered, jgn tuka survey lg.. tgu dlu..biler sebulan x dpt bru tukar..

Carl Samsudin said...

owh yeke? ok2. baik darkbatman!! aku ku lawan ko! sampai 10 eh!

Pooja Rahim said...

carl..best ke join nuffnang ni?..if reader yang tgk blog tak ramai mane macam mane pula?..lagi2 blog yg bukan berunsur komersial...

Carl Samsudin said...

dari nuffnang ni baru leh dapat keuntungan buat belog ini.. belog aku berunsurkan komersial ke? alaa.. try jek.

sop said...

tahniah.. jeles nih!
tp lagi jeles dgn darkman 10 BE..
pernah rasa juga dulu, sekali jer satu masa 10.. pas tu, terus sunyi sepi

jfook said...

Awesome! Got buffered earnings!

Carl Samsudin said...

sop: macamana la gamaknya nak dapat sampai 10 BE 2 eh? hebat tol..

jfook: tq! btw u ni celebrity innit la!

~Nur Finie Afnie~ said...

salam carl..

nice belog huh!..jumpa belog carl masa jalan2 dari belog hanis zalikha..
i nie blogger baru lagi..baru je daftar ngan nuffnang.. income pun belum smpi rm 10..
macamane ekk nuffnang ni functionnya? buta IT cket ni..x berapa nak paham..


http://finieisnajla.blogspot.com/

DaHLia said...

tahniah !!!!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails