Friday, July 9, 2010

" Darkbatman: Gay or Straight? "


.DarkBatman. Lelaki-Kacak-Maskulin.

Salam semua! salam rabu semua. semalam Netherland menang dalam keadaan cuak disaat-saat akhir ketika menewaskan Uruguay. pasti ramai penyokong kuat mati Netherland cuak semalam kan? nasib je korang. semalam Uruguay bermain dengan style sekali. tapi rezeki Netherland untuk melangkah ke peringkat akhir. so malam ni ada lagi match besar. antara Spain dengan Germany. kali ini memang best. ramai member aku yang penyokong gila mati Germany. termasuk rakan blogger aku a.k.a roomate aku, si Hentak Belipat. aku tetap Spain dihati. tetap menantikan Fernandos Torres melakarkan kejutan. so sama-sama kita tengok game awal pagi nanti ok!

Ok! kali ini aku nak bergosip a.k.a mengumpat sikit pasal seorang blogger tegar yang dahulunya rajin betol berblogwalking. bila korang pergi ke page orang lain mesti akan terjumpa muka mamat blogger ini. di mana-mana blog orang ada dia ni. siapa lagi kalau bukan DARKBATMAN!. korang pernah terasa pelik-pelik tak bila menjenguk ke blog DARKBATMAN ni? adakah DARKBATMAN ni GAY?






.Tuan empunya Darkbatman.com.

Jika korang menghayati betol-betol blog DARKBATMAN ni mesti korang tertanya-tanya kan pasal status DARKBATMAN ni. siapa yang ambil semua gambar-gambar DARKBATMAN ni? kenapa asyik nak tayang tangan-tangan yang berotot tu? banyak tips-tips untuk lelaki. dah macam magazine MASKULIN pulak dah. wondering...

. Selalunya akan memakai baju yang tidak berlengan.

.makanan yang berkhasiat dari pakar pemakanan.

.cara bersenam yang efisyen dari DARKBATMAN.

Selama berbulan-bulan aku tertanya-tanya pasal status DARKBATMAN ini. tetapi last-last aku tau jugak yang DARKBATMAN ni rupa-rupanya mempunyai kekasih hati. bukan lelaki tau. tapi perempuan. so ternyata la si DARKBATMAN ni straight. so siapa-siapa yang berfikiran sama dengan aku sila la tukarkan mindset korang sekarang yang si DARKBATMAN ini straight orangnya. *ya ampun AIE!!*

.ini la kekasih hati DARKBATMAN @ AIE.

p/s: aku ada rakan yang gay. selaluya gadis-gadis digunakan sebagai cara untuk diorang nak cover status diorang. ermmm.

33 comments:

suhaisweet said...

Hussh..janganla..sifu aku too..;D Anyway Nice..My very da very latest 4 today friend.. Dangerous!

BadBoy said...

haha..mana ada org yg mengaku dirinya lelaki-kacak-maskulin. dia sorang je..tul kot...hahahahah, huhuhu...

DaHLia said...

wooooo....
aku ingatkan sungguh dia gay..mengucap aku..hahahahha

darkbatman said...

wey, aku tertipu..ahahahahaa

Mah@mahu said...

mungkin apa yg dikecik kan pada hujung entry lebih bermakna dari apa yg jelas dipaparkan kerana ini adalah konsep yg sering digunakan jgn mudah tertipu pada pengguna baca term and condition..... ok.. renung2kan dan selamat beramal...

Shukjessa said...

alah kalo gay, dok ceruk mane pun last2 orang bau gak kegay an itu...

bende busuk tak boleh nak sorok2, bangkai tutup cane pun masih berbau haha

so moral of the story jgn la jadi bende2 busuk ni.

jadi bende wangi lagi bagus ahaha

Carl Samsudin said...

suhaisweet: sife eh? huhu. ampun.

badboy: betol la. kontroversi betol!!

dahlia: dia gay ke x ni??

darkbatman: hahahaha! best tak?

mah@mahu: sama-sama renungkan!!

Carl Samsudin said...

shukjessa: kita tunggu la pengakuan darkbatman ok! huhuhu~

Hidayah Ismawi said...

uish! dahsyat dan kontroversi betul pst carl hari ni.. jgn lah wey..hehe.. darkbatman tu baik orgnya.. slalu dtg jenguk my blog and bagi nasihat dan tips..uhuhu..

bahaya ni ..sekali dia hentam dgn lengan2nya yg berotot2 tu ..baru tahu gay ke tidak ..ahaha

kita rasa darkbatman ni spesis lelaki zaman moden kot ..apa nama tu ..uber-seksual.. pentingkan penampilan yg kemas & bergaya .. mengamalkan cara hidup yg sihat.. berani utk meluahkan isi hati kepada si dia (siap buat post kat blog lagi)..

Hidayah Ismawi said...

penyokong setia Netherlands and darkbatman..hehe

MY LATEST ENTRY: My blog was reviewed!

SD said...

owh...apa perasaan darkbatman baca entri nie.....

Carl Samsudin said...

hidayah ismawi: metroseksual la hidayah.... spain la!

SD: darkbatman marah kot.

qellissa said...

adesss..Aie da ader gf ke?? baru nak kenalkan ngan nenek sedara i...lalala

hudhud said...

cantik gf dia :)

Carl Samsudin said...

qelissa: aie nak ke kat nenek sedara u?

hud hud: sure ke gf?

noor afzan said...

kuang2.
tahu dah dia ada GF..
haha~

Carl Samsudin said...

huhuhuhu~

hentakbelipat said...

haha..mencibai kau...die reply sikit je tuh..so kesimpulannye???

ishiko said...

OOoOoo... bhye ouh camtu...

Carl Samsudin said...

hentak: ntah dia geram 2 kot. huhuhu.

ishiko: bahaya mang bhaya!

darkbatman said...

haha..
xde marah pun..
8lly, b4 dis ramai yg pk m a gay.
tp m straight.ahaha.. erm btw, aie mmg ske berkwn ngn gay plus nyah tp jgn sampai terikut2..kene tau bwk diri.. haha..nt ak wt en3 yer carl.. btw, ko nye en3 byk bagi visitor ke blog aie.. thx yer carl!

Carl Samsudin said...

darkbatman: oraite darkbatman! huhu. gurauan semata jek!! gud luck bro! viva la espana!

Sumijelly said...

hai adik kacak....hahahaha
kakak chantik di sini...muahahah

tp seyes...memula hingat dia GAY..sekali jumpa..ya allah... sgt peramah....

go go DARKBATMAN...hehehe
Sumijelly.com

threeQ said...

Orenje akan belasah la roja....3-1

Carl Samsudin said...

sumijelly: darkbatman 2 pura2 jek. hehehehe.

threeQ: spain la!!

amai said...

ingat betul la td.....tp suke tgk blog die,becoz make me fell healthy:)

zmah said...

Cantiknya kekasih hati dia...

Pojiepooh Abdullah said...

Saja baca2 entri lama kawan2 sekali ter-cross over entri panas nih pulak. Hhahah, siot jer.. Yelah orang hot, tayang body mana tak hadek2, hakak2 semua taste kat dia.. Maka semua pk dia gay. Hahah sian Aie ;p

PojiePooh; Hanya Satu...

DDFABULOUS.COM said...

perlu ke nak tahu hal celah kain org...

ENCIK TIKUS said...

hahaha, wth

Anonymous said...

ni ex dia eh. x lawa pun?

BM said...

kau tak gay?
hehe...

Anonymous said...

handsome abg darkbatman ni. aku nak sperma die. nak anak dari die. mesti comel. die suke baby. tu yang suke die.

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails