Friday, July 2, 2010

" Gambar Tidak Kene Mengena Dengan Penceritaan "

Photobucket

.Kempen Anti-Merokok by CarlSamsudin. fotoradikal inspirasi dari kukubesi.

Salam jumaat semua! hari ni dah hari jumaat. weekend ini merupakan weekend yang aku tertunggu-tunggu selama beberapa minggu yang lepas. aku nak enjoy puas-puas weekend ni. dengan world cup pon dah nak masuk suku akhir dah. aku tetap sokong Spain. So esok sabtu aku pagi-pagi dah gerak ke KL dengan member-member aku coz sabtu malam diorang ada show dekat Sunway Collage. Moh ramai-ramai kita pi Sunway Collage esok. dengar cerita Juliana Evans and DJ NasT pon ada. korang pernah tengok KAMI kan? so mesti tau kan siapa diorang. dengar cerita lagi KAMI 2 dah nak keluar? tunguuu... then ahad aku bersama rakan-rakan aku ada di area damansara. ada event dan nak makan meatballs ikea. nyum2! hope jumpa korang kat sana ok!

p/s: berhenti-berhenti la hisap rokok tu. membahayakan kesihatan. nasihat aku untuk anda dan diri sendiri.

7 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

nasihat utk diri sendiri tu penting..

Hidayah Ismawi said...

yup..yup..smoking is bad for you

Pooja Rahim said...

...cantik gambar~

Pooja Rahim said...

...cantik gambar~

aLy said...

itu rokok yg carl baru lepas isap ke?
:p

Carl Samsudin said...

thanks. gambar ni radikal sikit la yek. rokok 2 rahsia kerajaan.

Orlando said...

...cantik gambar~

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails