Thursday, July 1, 2010

" Haluan Kiri: Khas untuk PHOTOGRAPHER di Malaysia "

.Video promo Haluan Kiri. Wajib Tonton!.

Salam semua. hari ini aku bangun lambat. lambat gila. nak cakap semalam ada bola takda. tapi aku duk join budak-budak dari band The Bluebirds and Statik jaming. sampai kul 4 pagi. tu yang aku bangun lambat harini tu. plus dengan hujan yang lebat gila. memang syok la bantai tidur kan.

So! kali ini aku nak tegaskan sekali lagi. pada 4 July 2010 ni. bersamaan hari Ahad, di Wisma Bently Damansara. ada showcase HALUAN KIRI. siapa HALUAN KIRI ni? HALUAN KIRI ni merupakan gabungan photographic and photojalanan iaitu Kukubesi dan Chottouch. showcase pada 4 July ini merupakan pelancaran buku pertama keluaran HALUAN KIRI.

Bagi yang gila camera DSLR. gila photography. yang baru-baru nak berjinak dengan dunia photography. aku silakan korang datang ke showcase ini. memang tak rugi. aku berani kerat jari! MASUK FREE! ada performance dari band-band hebat. aku akan ada disana! so sama-sama la kita ke sana eh! terbaik!!

p/s: sabtu aku di KL. show di Sunway Collage, then malam lepak somewhere tengok bola. Ahad aku the whole day di damansara. apapa msg ok! thanks. i need your support coz aku akan keluarkan satu projek baru. nak tau apa? tunggu.

6 comments:

Shukjessa said...

yeah gerenti pergi, mau rembat baju KB hahaha...adoi kempis wallet aku

Carl Samsudin said...

shukjessa! jumpa di sana ok!

Carl Samsudin said...

shukjessa! jumpa di sana ok!

Dilakochan said...

tak saba rase nk tunggu hari ahad!
Boleh mencuci mata!

Sambil layan band2 terbaek!

Jumpe di sana..

n@m@n said...

editing kuku besi memang mantop!!!!

Carl Samsudin said...

dilakochanL jom kita mencuci mata ok! huhuhuhu.

naman: dia memang hebat. gila pon gila.

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails