Thursday, July 22, 2010

" Paris Hilton Bercinta/Berskandal Dengan Rakyat Malaysia !! "



Salam semua. kali ini aku nak bergossip sikit. macam rancangan Melodi and Fuhhh! dekat TV3 tu. so maybe ada yang dah tau. and maybe ada yang tak tau jugak. korang tau tak yang ada seorang rakyat Malaysia ini berjaya bercinta atau berscandal dengan Paris Hilton? siapa tak kenal Paris Hilton kan? tapi siapakah orang yang berjaya menawan hati Paris Hilton tu? dengar kata orang yang bertuah tu sangat kaya raya dan merupakan anak angkat seorang menteri yang berpengaruh di Malaysia ni. uissshh. nak tau tak? Carl Samsudin ke?






.Taek Jho Low bersama Usher di Vegas.

Tuan empunya 'badan' yang bertuah itu namanya Taek Jho Low. baru je berumur 28 tahun. disebabkan duit banyak. siapa pon yang dia nak dia boleh dapat. bukan stakat Paris Hilton jek. Lady Gaga pon dia boleh dapat. dengar soseh-soseh jugak. mamat ini pernah menghadiahkan Lindsay Lohan sebotol Crystal Champaign masa hari jadi si Lindsay Lohan itu. memang kaya raya la mamat ini. tapi betol ke yang sebenarnya si Taek Jho Low ini bercinta dengan Paris Hilton? kita tunggu gossip-gossip hangat ni di E! channel di Astro. hahaha.

.Aku lagi prefer Dr Rozmey yang bercinta dengan Paris Hilton. dah la filem 2 Alam dia nak pecah panggung dengan kutipan RM40juta. mesti ramai yang happy bila Dr Rozmey bercinta dengan Paris Hilton. kan Malaysian?.

"mereka cuba cari publisiti murahan dgn kritik ddr..ini cara dan industri hiburan..kini ddr telah menjadi IKONdan harapan pengiat seni Malaysia utk kembalikan maruah industri..kini mereka mula berani bergerak setelah melihat kesungguhan ddr dan kejayaan ddr...yg mereka tak fahami dan agar gusar..ddr mampu pecah panggung40 juta..yg akan menjadi TSUNAMI juara rakyat" -Dr Rozmey.


p/s: ramai yang sayang Dr Rozmey kan?

12 comments:

Mohd Zulfadli said...

hahah... ayat poyo gile tapi... sape tau kan??? uish!!

Hidayah Ismawi said...

hmm.. great people don't really need to keep telling the world how great they are right?

"Walk humbly and lower your voice - the ugliest voice is the donkey's voice." [31:19] (Surah Luqman)

As for Paris Hilton ..(a socialite who became famous because of a sex video) .. a bit sad for Malaysia if she decides to make us her second home.. sadder still if we are the ones who are excited about the prospect..

MY LATEST ENTRY: Good Lunch offer at The Chicken Rice Shop

AMIRA IS MIRA said...

hebat gak orang malaysia nie dari segala segi..pasnie update yang latest ok apa jadi pasal story nie

Shukjessa said...

weh ddr tu hape? hdr tu aku tau la haha.

aku faham smangat dan positive thinking die tu, tp beragak la kan sebelum kuar statement. nanti nampak mcm brag je lebih bla bla bla.

paris hilton tu kalo bagi free pun aku taknak huiiii...aku paling seram tengok awek cekeding mcm die, sian tol

Anonymous said...

haha. i was shock when heard the news kt fly fm pg td. mamat tu dgr kabar ade link politik dgn pm. bt not sure the truth la. young millionaire plak tuh. unbelievable.

ken said...

seriously? wow.. o.O

.::WaNiE::. said...

tau jugak citer pasal paris ngn taek ni

kekek ayat ddr takleh blah

Dilakochan said...
This comment has been removed by the author.
Dilakochan said...

ado duit semua benda boley sapu kan!

KALAU Ye lah si taek tuh bercintan dgn paris...Whoooahhh! 0.o

Dilakochan said...

ado duit semua benda boley sapu kan!

KALAU Ye lah si taek tuh bercintan dgn paris...Whoooahhh! 0.o

Anonymous said...

haha..betol2 cinta ke nak barang je?
jgn mara gurau2 jek..

Carl Samsudin said...

hahaha. kia sama2 tunggu pengakuan dari yang empunya badan la yek!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails