Tuesday, July 6, 2010

" Paul Si Kurita Meramalkan Kekalahan Germany "


.Paul the Octopus.

Salam! hye-hye!! malam ni dah start separuh akhir World Cup 2010. separuh akhir pertama antara Netherland vs Uruguay yang diatas kertas dijangkan Netherland yang akan melangkah ke peringkat akhir. manakala separuh akhir kedua melibatkan Germany vs Spain yang diatas kertas masih 50-50. jika diperhatikan pada World Cup 2010 ini. Germany akan melangkah ke peringkat akhir dengan persembahan hebat Germany before this, membelasah England dengan 4-1 dan Argentina dengan 4-0. mungkinkah Final World Cup 2010 antara Germany vs Netherland?

Tetapi. dengan ramalam Paul The Octopus. Spain akan melangkah ke peringkat akhir dengan menewaskan Germany. siapakah paul ni? *binatang pon boleh guna siapakah ke?*. Paul ini merupakan sotong kurita yang banyak digunakan untuk meramal nasib squad Germany pada World Cup kali ini. dengan ramalan paul yang agak betol before this di peringkat kumpulan dan knock out stage, Germany dijangka tewas ke tangan Spain pada separuh akhir kedua malam esok. if betol la ramalan ini. aku pasti gembira. Spain vs Netherland di peringkat akhir. viva la espana! no atchung anymore!!

p/s: boleh percaya ke ramalan Paul ni? dengar kata si Paul ni merupakan hasil photoshop. info diambil di 'sini'.

6 comments:

.::WaNiE::. said...

hahah mcm ni pun ado :p

Fatin Aliyya said...

x mo..ak nk germany menang.

Dilakochan said...

Memandang kan team fav. aku dah tumpas awal. Tinggal ABG TORRES aku je nk beraksi. Go Espana! HAHA.

Kalau spain pegi final, aku belanja kau meatballs! HAHAHA.

Carl Samsudin said...

yeah! espana pegi final. meatballs satu set!

Hidayah Ismawi said...

hehe..kita tak kisah yg penting Netherlands akan menang Wold Cup..tak guna sotong utk ramal tu..;)

MY LATEST ENTRY: My blog was reviewed!

Dark Half said...

org ckp animal instinct lbh kuat dr manusia..(?)

edit fotoshop?mayb gak arr...kalau ramalan dia x menjadi kali ni, ade la yg jadi ramuan yong taufu

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails