Thursday, July 8, 2010

" Welcome to The Final SPAIN, Welcome Home Germany "


.Spain mengalahkan Germany 1-0.

Salam pagi yang indah semua! salam para penyokong-penyokong Germany. entry pendek untuk para penyokong Germany yang bongkak sebelum ni. anda ditunjukan jalan keluar oleh geng-geng Spain dengan tandukan kemas Carlos Puyol. control game yang bijak dari midfielder Pain. overall Spain terbaik. ramalan Paul si sotong kurita tu tepat pulak yek. jangan ada penyokong Germany yang duk sembah Paul si sotong pulak lepas ni ok! takut ada agama baru pulak lepas ni. agama sembah sotong. aduhai... jumpa di final Natherland!!

.Caiyalaaa Puyol!.

8 comments:

Chybee said...

datang nak jerit2 kat sini. yeay!!! td time tgk kene sorak dlm hati je sbb tgk public viewing. sume org sdh. ramalanku benar belaka. weee~ jom celebrate!

Erin said...

Dah agak dah Spain menang ! Tapi i'm not Spain supporter . Cesssss . Tapi takpelaa Brazil dah menang world cup 5 kali ok . :))))

farysa said...

nk bunuh sotong tuh
cis!

Carl Samsudin said...

yeayh SPAIN menang!!!! huhu~

.::WaNiE::. said...

gwa tak panas baca entry ni


gwa tak panas baca entry ni


gwa tak panas baca entry ni

sekian

Shukjessa said...

muahahah padanla dekat FB KB tulis berkabung, patutla pun hahaha

a.n.y.s.s said...

happy gile! spain really made my day!
way to go spain..final nti tengok kat utm la nampaknye..jangan terlepas kelas sudah la kan..hehe..
viva la espana! :)

Carl Samsudin said...

jom sapa2 nak ngok final!! roger carl!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails