Tuesday, August 24, 2010

" Barbie dan Ken di Dunia Sebenar "


.Barbie & Ken.

Salam Selasa semua! pagi ini aku dapat email dari member aku pasal Barbie dan Ken di dunia sebenar. siapa yang tak kenal Barbie kan? Ken pulak merupakan boyfriend kesayangan Barbie ini sejak berkurun lamanya. Barbie ini merupakan anak patung fashion yang dihasilkan di Amerika di bawah syarikat permainan terkemuka, Mattel. if korang nak tahu dari awal tahun 60-an lagi patung Barbie ini dicipta. sampai sekarang masih porpular dan laku lagi. so korang nak tengok tak macamana muka Barbie and Ken dekat dunia sebenar? jom!


.Kate Boswoth and Brandon Routh.
.Louis Lane and Superman.

.Macam Barbie and Ken tak?.

p/s: Kate Bosworth ini merupakan ex-girlfriend kepada Orlando Bloom before dirampas oleh Miranda Kerr. Trivia.



7 comments:

hanis said...

Brandon Routh putih bebenor..

Whoda said...

ouh, ade wat research pasal nie..actly utk presentation..
try google cindy jackson and sara burge..
dorang baru lah human barbie..but after lots of surgeries of course =p
tapi tapi still xleh lawan Kate Boswoth nih =)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

huhu..pasangan yg betul2 tu lagi cantik dari patung...

eykameow said...

whoahh! yeke.. baru tahu!! nak share bleh?

kak ina kl said...

memang ada iras mereka ni..pasangan sepadan

Carl Samsudin said...

silakan share. hehehe.

tengok nama kak ina. teringat makanan dibulan2 puasa ni!

Jason Bradley said...

whoahh! yeke.. baru tahu!! nak share bleh?

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails