Tuesday, August 3, 2010

" Haluan Kiri: Jelajah Johor Bahru Malaysia "



Salam semua! salam selasa semua. ok dekat sini aku nak kasi inform korang sikit la, terutama orang-orang yang duduk area Johor Bahru ini. if korang takda apapa hal Sabtu malam ini (7 August 2010), korang boleh la join aku dan Kukubesi bagi sesi jelajah Haluan Kiri ke Johor Bahru. bertempat di mana aku akan confirmkan later. tapi sekitar bandar JB jek. ini bukan workshop or sesi photoshoot. ini just untuk berkenal-kenalan dengan salah seorang photographer yang hebat di Malaysia ini. sambil berkenal-kenalan, korang boleh mendapatkan baju haluan kiri, baju kukubesi dan buku haluan kiri sambil korang boleh share-share info dan beborak beramas mesra bersama Kukubesi. so apa lagi jom la!. tiada yuran kemasukan. free of charge. bagi yang masih was-was, korang boleh try click 'sini' nak tau sikit pasal Kukubesi.

p/s: maybe akan dibuat di Restoran Singgah Selalu, depan Danga Bay. sambil lepak boleh makan kan.



4 comments:

Shukjessa said...

woh woh best le ko dpt menjajah bersama KB hahaha! selamat menjajah =)

Qashilla said...

bro....xjadi wat depan stadium ke?iskh...aku baru update blog kelmarin....pasal kb...kena wat ag entri baru mlm ni..

anazeyy said...

Carl: kb nie nak wat kat ne??? nak g gak....

Carl Samsudin said...

SINGGAH SELALU. 8PM.

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails