Friday, August 27, 2010

Kadar Kompaun Baru Saman Trafik PDRM


Download file pdf Kadar Kompaun Baru Saman Trafik PDRM - click 'here'.

Print dan tampalkan di dalam kereta korang. atleast korang tak kene tipu dengan pihak-pihak polis ini. semua saman sekarang dah diturunkan harga! sebarkan kepada rakan-rakan korang. biarkan mereka tahu. so saman aku tempoh hari disebabkan aku tak pakai tali pinggang keledar hanya RM50 berbanding before this RM70. nanti aku nak pergi bayar aku nak print sekali pdf ini. nak tengok berapa anggota polis tu charge aku. ;)

p/s: balik kampung hati-hati. pastikan kenderaan anda dalam keadaan selamat. ingat orang yang tersayang.



11 comments:

Sue.N said...

rm50?

i ingat rm300.nice info carl.

sweet stalker said...

@sue : RM300 tu kalau 6 kali. hehe.

Carl Samsudin said...

jangan la buat banyak kali ok. btw aku dah print out dah!

Whoda said...

owh coool maceh2...
xpena kena lagi saman tpi ape salah nye prepare kan? ^^

Anonymous said...

thanks kalep!!!

Daauf Ramo Alejandro said...

wahh bagus2.. thanks kalep ats info yg sgt2 berguna :)

hanis said...

bayor jangan tak bayor ngee~

ZADE said...

RM300 tu kalau speeding bro.

mijieywardie said...

pergh!! RM50 murah la bro.. G kena RM300 ngn JPJ ari tu. Tak pakai sit belt punye pasal..

Delaneyswga said...

thanks kalep!!!

Anonymous said...

Nak tnya kluu saman tempoh roteks dh tmt brp kompaun n xde lesen?

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails