Wednesday, September 1, 2010

PASO BUMBONG by JOHO


.Paso Bumbong, 4 September 2010 (Sabtu).

Salam! Nah! satu lagi event dari JOHO. event ke-4 selepas, SPAM, SIREN'S NITE, GEGO, dan sekarang PASO BUMBONG. apa maksud PASO BUMBONG? ini merupakan telo orang Johor yang bermaksud Pasar Bumbung. pasar yang akan di adakan di atas bumbung Plaza Seni Johor Bahru. expect the unexpected. sebab dekat sini korang akan merasai style-style JOHO bershopping. dekat sini penuh dengan barang-barang antik dan barang-barang buatan sendiri. terdapat hampir 25 booth akan dibuka pada hari tersebut. selain dari bershopping korang boleh lepak-lepak and chill dekat sini.

.Open Mic Session.

Dan ada jugak open mic session pada malam tu. siapa-siapa yang rasa mempunyai bakat boleh la tampil ke hadapan ye! jangan malu jangan segan. bila lagi nak tunjukan bakat korang kan. mana tau ada orang-orang yang berminat dengan bakat-bakat yang korang ada. rezeki kita dimana-mana sahaja! so. jumpa di rooftop Plaza Seni pada 4 september 2010 ini ye. jom feel Raya cara JOHO. *pakai baju melayu/baju kurung mesti hebat*.

p/s: siapa-siapa yang pernah pergi event-event JOHO before this mesti tak sabar nak pergi Paso Bumbong ni kan? yang tak pernah pergi taknak cuba rasa ke?? jangan menyesal dikemudian hari. chill!



10 comments:

Dyna Yvonne said...

hoho...mcm best...klo ade peluang harus pegi neh...

khai mohd said...

kawe nok join...tapi gak tak de yang kenal...kenal demo jah...gano ehhhh

Carl Samsudin said...

datang jek. slaudin mybe join kot. kukubesi pon ada. if tak start macamana nak kenal kan? jom2!

Sue.N said...

Open mic session !
nak masuk.

Oo bestnye,ase nk pergi je.
kena pakai baju kurung ke?*

afifamalibinothman said...

nk join..
tpi tket aku 4 hb..
=_='

Carl Samsudin said...

tak perlu pakai bju kurung pon takpe. if pakai gud la!

jom la join. 4 hb sempat jek. kita sampai malam.

afifamalibinothman said...

spe2 je kan boleh pergi??

Carl Samsudin said...

siapa2 saja boleh join! silakan. mari ramai2 meriahkan suasana ok!

kluxorious said...

bukan barang antik tapi barang vintage :)

Daniel said...

carl..aq nk join joho ar...photographer an..aq minat..
tapi aq x de cam...ley join ker??

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails