Sunday, August 8, 2010

" Perempuan Pon Kene Shave Jugak! Bukan Lelaki Jek "


Photobucket

Hye. ini sambungan dari entry aku before this. still aku nak post pasal photography aku bersama PA aku. so kali ini aku buat konsep pelik sikit la. aku terfikir nak buat ni sebab aku pernah tengok gambar-gambar lelaki tengah bercukur before this. then aku fikir la aku nak try buat untuk kaum hawa pulak. plus masa ini aku rimas dengan janggut-janggut and sideburn aku sendiri. alang-alang aku suruh PA aku ikut idea aku nak buat macam ini. amacam korang rasa. ok tak?


Photobucket


Photobucket

p/s: malam ini ada junk sale. esok ada TT bersama Kukubesi. malam esok ada rombongan cik kiah ke Mersing. itu la namanya weekend.



10 comments:

anazeyy said...

wah.. Belle shave nampak...hehehe carl kamu memg rock la...

Dilakochan said...

Ensem jugak cik belle ngah mencukur ek!
HAHAH.

Wahhh pergi mersing? Kampung aku kat sana tuuu. Dkt Air Papan!..Lokasi celah mane nk lepak tu...

nurul nadea said...

carl..where's ur watermark? nnt org curi gambar ko kang, print pastu tampal kat katil..haaaa...

at least bila nmpk watermark ko, terus tak jadi nak mandrem gambar ni ke hape kan..hahaha..

ok sori. sbenarnya nak ckp takut org curi pastu claim itu gambar dia. heheheh..shantek2..ko buat ni kat tanah lapang ke? terang je aku tengok muka si belle tuh..

eykameow said...

hihi comel .
kukubesi? dah lame dorg tak cll untuk shoot. ahahahaa

aiDieNa said...

Pompuan kalau bercukur nanti bulu yg tak der kat muka.. naik tebal.. ikhss tak takot ker?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

belle shave apa tu???

Hidayah Ismawi said...

awat tak guna Gillete ni ..hehe

MY LATEST ENTRY: The Last Airbender (review)

Shukjessa said...

bro, idea lu memang bernas ah. memang radikal.

hahaha, tp pandangan aku kalo ko tukar ke B&W, moment tu lagi nampak umphh~ pada aku la hehe.

lu cite pasal sideburn, aku nye sideburn malas tol nak shave, dah macam benggali jual roti je muka aku haha

Carl Samsudin said...

anazey: thanks. saje2 jek nak try buat lain dari yg lain sikit la.

dilakochan: kitorang baru balik dari penyabong! bercuti dengan geng2 JOHO!

nadea: watermark dah hilang la.. ada ke siapa2 nak curi ni? haah aku buat jat kawasan yg panas terik.

eykameow: ngah melepak dengan kukubesi la ni...

aidiena: itu main2 je la.

Damia's: konsep je 2.

shukjessa: ok. nnt aku try ok!

Sharinginfoz said...

itu pun nak shave.... macam2 kan

Frust dengan akhbar English

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails