Sunday, August 15, 2010

" Photoshoot Model 1 "

Photobucket

Salam sabtu semua! salam hari ke-5 berpuasa. hari minggu ini rasanya nak pergi bazaar Ramadhan jauh-jauh sikit la. nak cari makann yang rare-rare sikit. dekat Johor ini air kathira sangat porpular. tapi aku belom mencuba lagi untuk bulan Ramadhan tahun ini. hari ini mungkin akan mencuba! ayuh...

Entry kali ini aku nak paparkan karya aku minggu lepas masa aku duk selit-selit join workshop dianjurkan oleh Didiz and Kukubesi. aku bukan studentnya. aku just kuli Kukubesi je time tu. huhu. so alang-alang aku berada di tempat photoshoot aku pegi grab camera aku dalam beg teros aku join skali snap model ini. aku lupa nama model ini apa la. huhu. ada macam iras Heliza AF kan??


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


.if korang nak khidmat aku as Photographer korang. korang boleh menghubungi nama di atas ok!.

p/s: The Expendables best tak?



9 comments:

Khairul Azmi said...

ada la sikit iras2 heliza...
haha...

Carl Samsudin said...

tapi ni heliza garang!

Carl Samsudin said...

tapi ni heliza garang!

nurul nadea said...

aku baru nak tanya ni heliza ke..haha..dah terjawab sudeh..bestnye ko jd kuli si kukubesi..aku pon nak gak jadi kuli photog hebat nih..

anazeyy said...

Carl kamu memg power la... suke tgok gambo 2... btw, khidmat kamu bape RM???? n macm mne pekej kamu...??? hehe mane tau 1 day perlukan khidmat kamu..

masnurain said...

bet0i2..
nk taw gak charge bape...
mane taw 1 day nk..

Carl Samsudin said...

nadea: best? kurang tdo aku. huhuhu. ikotkan die jek nak pi mana. tapi ok la. boleh blaja sikit2 dengan dia kan. huhuhu.

anazayy: ikut apa yang nak la. bole dirunding...

masnurain: boleh dirunding. tak mahal pon.

atiqah said...

hahaha lainlah.Itu jia

Azham Vosovic said...

heheh... nk jd model boleyh x?? hehehe

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails