Thursday, August 12, 2010

" Record Statistik di Hari Pertama Puasa "


Salam semua! salam hari kedua Ramadhan untuk semua! so entry kali ini aku just nak share-share dengan korang yang buat pertama kali dalam sejarah aku berbloging ini aku dapat 750 UV sehari. before this paling tinggi pon 700 UV sehari. Alhamdulillah. rezeki Ramadhan ini.

.Statistik dari Nuffnang sehingga 9pm semalam. 1st day of puasa.

.Statistik untuk Minggu ini.

Sebenarnya tidak la banyak mana pon. just suam-suam kuku jek. tapi bagi aku sendiri aku berpuas hati dengan apa yang aku dapat ini. syukur la. tapi still tak boleh nak challange Eyriqazz la kan. dia baru je revealed dia punya statistik untuk minggu ini. if nak usha jom click 'sini'. jauh aku ketinggalan dengan dia. tapi takpa. Eyriqazz selalu membantu aku dalam menaikkan traffiq ke belog aku. thanks Eyriqazz. lepas ini aku nak try aim 1000 UV sehari. insyaAllah.

p/s: hari ini nak kasi gegar bazar Ramadhan Uda di Johor Bahru.



16 comments:

Sharinginfoz said...

tahniah memang gempak le

Durian Runtuh Pekerja Bank

Eyriqazz said...

boleh aje bro..dimana ada kemahuan di situ ada jalan..

P/s :rasanya template bro kena tukar..ok nak amik hitam tapi cari yang mesra reader.yg ni nampak cam gelap skit..

eykameow said...

carl, pasni leh jadi cikgu aku plak. *tak baik kedekut ilmu.... :P

LORD ZARA 札拉 said...

pergh!

Terbaik la Carl!

:)

Carl Samsudin said...

Sharininfo: mana ada gempak la. biase je ni. jauh ketiggalan dari blogger2 yang lain.

Eyriqazz: insyaAllah. dah banyak kali eyriqazz tegur pasal templet belog ini. tapi saya ngok macam best je hitam ini. huhuhu. insyaAllah one day akan ditukar ye. thanks eyriqazz.

eykameow: boleh jek....bantu membantu.

Carl Samsudin said...

Zara: thanks! biase je 2.

Sharinginfoz said...

carl: dah letak ur link kat myblog (sharinginfoz.blogspot.com)

nurul nadea said...

agree dgn eriqazz..layout ni kasi tukar.

uv tu ape weh?

Phittera said...

wow u hv so many UVs in a day!

read my posts here

Carl Samsudin said...

sharinginfo: da jugak!

nadea: dah try tukar grey sikit. but carl suka dark black 2 la. grey ini nak try dulu. uv 2 uniques visitors.

phittera: thanks!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tahniah...keep blogging...

ah ah lah carl..cari hitam yg mesra alam sikit....

darkbatman said...

bro, jangan berputus asa.. klau naik mendadak, xbest gak.. xleh rase keseronokan berblogging.. slow2 insyaAllah mesti dptnye 1k.. berusaha lg. chayok2!

Anonymous said...

Nice fill someone in on and this mail helped me alot in my college assignement. Thanks you for your information.

Carl Samsudin said...

Ibu Damia: thanks akak. nnt carl cuba ok..

darkbatman: thanks aie!

Hidayah Ismawi said...

congrats Carl :)

padan lah rasa lain sikit hari ni .. dah grey rupanya ..hehe..

bila hitam agak classic..grey mcm kurang...

but agree with eyriqazz gak ..I guess sometimes visually kita lebih senang dgn light backgroungd and dark font as compared to dark background and light font..

yg pening kepuasan diri :)nanti semua org dok puji cantik tapi kita sendiri rasa tak cantik tak boeh jugak kan..

MY LATEST ENTRY: Ford County Stories by John Grisham

Carl Samsudin said...

Hidayah: carl dah tukar background color putih dah! huhuhuhu.

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails