Monday, August 16, 2010

Salleh Gregor Samsa Menghina Bulan Puasa Bersama Rakan-Rakan


.Click untuk besarkan.

Cheh! ini lagi satu. korang lupa yang facebook ni orang ramai boleh access. bila korang nak mengutuk-ngutuk atau menghina. sila hati-hati sikit ye. selepas kejadian 'Gadis Biskut Famous Amos' tersebar luas di seluruh Malaysia. sekarang dah mula nak naik kes 'Salleh Gregor Samsa Menghina Bulan Puasa Bersama Rakan-Rakan'. sekarang orang Melayu ini dah melampau-lampau. bila orang Melayu yang beragama Islam ini kurang pendidikan agama macam ini la jadinya. siap nak buat kitab sendiri. Astargfirullah al-'azim. apa la nak jadi dengan Salleh dan rakan-rakan ini. bawak banyak mengucap la ye.

p/s: kes buang bayi pon dah makin banyak. ingat. petanda akhir zaman semua itu.



25 comments:

Khairul Azmi said...

nampaknya agenda yahudi mmg menjadi..
itu yg dia nak sebenarnya berlaku pada umat islam

Carl Samsudin said...

yup. yahudi bijak. itu satu kepastian.

Shukjessa said...

tu bodoh sombong namenye. puasa dah terbukti dari sudut agama dan juga saintifik. Malah orang barat sibuk kaji kebaikan puasa dan ada yang non muslim pun praktikkan benda yg sama.

benda baik, so jgn la bodoh sangatkan macam dia tu. kencing je kuat dalam facebook, cuba tengok cakap kuat-kuat dekat baazar ramadhan. aku rasa mau mampos kena belasah dengan segala benda yang ada dekat situ.

p.s: setan kena ikat, tp ni haramjadah ni patut tanam idup-idup je. taknak pose, diam2 sudah la, nak burukkan agama sendiri bodoh ke hape?

Misz Sephia said...

saya sungguh kasihankan dia...kasihan.

Cik Agogo said...

rosak teruk da budak ni... huhu...

aku rasa jugak macam nak cabar dia buat semua tu... tapi bukan atas kawasan ciptaan ALLAH. agak2 dia boleh tak cari tempat yang bukan asal dari Allah??

haih...

Miss Fairladyjim said...

skrg nie bukan melayu semuanya islam...jim kat luar hari tue siap kena wat survey tanya:

Kamu Melayu Muslim atau Melayu Kristian? so korang pikir lah kalau dah mat SALLEH tue cakap dan caci maki macm tue dia Melayu apa??

Miss Fairladyjim said...

*skrg ni Melayu bukan semuanya islam (baru betul ayat nie) sorry carllll

Anonymous said...

http://www.facebook.com/salleh.g.samsa

Merrinette said...

racist cases will never be wiped off fully no matter where are you

all you have to do is just to ignore em and show your respect to each other (especially those that disrespect you because it's gonna make em feel bad :D)

anyway, selamat berpuasa!

i cant wait for hari raya as well!
those yummy food ! hehe!

Awe said...

Apa kata semua klik 'report the page' pasal FB Fun Page yang ini...

Carl Samsudin said...

zaman sekarng ini macam2 la. korang jangan ingat semua melayu sekarang ini Islam tau. banyak je yang dah terpesong dekat luar sana. terutama remaja2 ni. berjaya agenda yahudi terhadap agama Islam. sama-sama la kita fikirkan ye.

NiNa' said...

ish..
mental kot~

.::WaNiE::. said...

i don't get it why some people think they are cool acting like this.

huhuhu

.Anna. said...

kesian. mungkin dia nak ditimpa bala baru nak bertaubat. Kunfayakun kata Allah. dan janji Allah itu pasti.

thanks for sharing carl. sangat membuka mata. kesian pada anak bangsa sendiri. apa nak jadi pun tak tau lah.

b.O.n.d.a said...

ya Allah...
macam2 hal lah manusia akhir zaman nih..


isyk....
apalah perasan kedua ibu bapa saudara salleh itu bila mengetahu apa yang dicatatkan oleh anak mereka ini?

alahai...

siapekah aku ? said...

salleh ni mmg mcm ni la dari dulu...tak bole kate ape dah..kalau terer, pegi kluang,,jumpe die direct..study org nye mcm mane

Anonymous said...

waaa lu kenal ke ini salleh 'siapakah aku?'?
macam mana orangnye ye?

Anonymous said...

takda benda yang berfaedah ke selain dari cerita keburukan org lain. Ke takda modal nak tulis blog dan nak dapat publisiti? cerita ni dah banyak. Tak kesian ke si Mamat tu, si akak Amor tu. Nak bercerita tentang agama konon. lu ni puasa ke tidak? igt lu dapat pahala ke buat macamn ni? Orang lain cuma ketawa terbahak2 dapat tonton kebodohan orang melayu yang kebanyakkan darinya suka mengumpat dan mengata macam dalam drama swasta macam lu ni. Well, tahniah, semoga kau masuk syurga.

Anonymous said...

biase la budak2 ni bang oi..
blogging is a trend.
isu global-moralis mmg mendapat perhatian sejagat.
seperti ape owang melayu panggil "suka jaga tepi kain orang".
-hemp! kalau melayu la. kan?
publisiti murahan. kegemaran langau budget urban padahal tangan toceng dan raba puki awek. the heck!
memang betul la Salleh G., Samsa maksudkan. hanya orang2 hipokrit agama akan melenting. dan aku rasa ramai yang akan fuck mufti andai kata semua diwajibkan pakai purdah atau dilarang pakai shorts, ade yang mendengus? try brader, try to use logika. this is all about being true to self. err jangan ambil hati ya suara-suara dalam internet, kerana isu ini pun asalnya dari internet. bodo-bodo hero-hero internet. pfffft!

Anonymous said...

setuju dengan pendapat di atas

Anonymous said...

ala kak, mmg bdk² skng trend konon uptodate.... tp up la sgt dgn ske isu bnde² famous ni.... kaki garu ni kak... ske garu kudis.. phtuii! lgsng tgn sndri bkurap nnti.... lalalala :p

abanglong ??? said...

ap la takde kje lain mengaibkan org!

/// said...

hoi! hangpa abanglong mana??

carlo-santana said...

eiiiii
apey niey ade pekida2 niey.
yakssssss (bluergh)

penyiasat-Hanamichi said...

lah, tgk kt foto thread ni pon ada [add friend]. memg sah la kaki sebuk!!!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails